123 čínskych receptov v slovenskej kuchyni

123 čínskych receptov v slovenskej kuchyni
https://www.databazeknih.cz/img/books/16_/167982/bmid_123-cinskych-receptov-v-slovenskej--abe-167982.JPG 4 6 6

Obsah: O čínskej kuchyni všeobecne i zaujímavo, Najznámejšie čínske kuchyne, Názvy čínskych jedál, Z histórie i zo súčasnosti, Z čoho a ako sa varí v Číne a ako to budeme robiť u nás, Najdôležitejšie čínske suroviny, koreniny a prípravky, Krájanie mäsa, Kuchynský riad a tepelná úprava, Desatoro pred varením, Na začiatok-ako bez problémov a rýchlo uvariť ryžu. Predjedlá, Mäsité jedlá, Kurča a kačka, Ryby, Jedlá s menším množstvom mäsa, Bezmäsité jedlá, Polievky, Múčniky, Ako stolovať po čínsky, Pár slov o čaji.... celý text

Literatura naučná Hobby Kuchařky
Vydáno: , Osveta (Martin)
Originální název:

123 čínských receptů ve slovenské kuchyni


více info...

Přidat komentář

JancaMia
09.07.2023 4 z 5

Na svou dobu nadčasová kuchařka, nicméně v dnešní době už mnohé pokrmy můžeme s lehkostí uvařit a mnoho pokrmů nám vysvětlí autentický kuchař který zmíní jaké suroviny ještě dokoupit (hoisin, teriyaky, rybí omáčku, tmavý vinný ocet, speciální saké na vaření, bambusové výhonky, klíčky mungo, kikkokam omáčky atd. ), které v době vzniku knihy k mání zkrátka nebyly ...