123 čínskych receptov v slovenskej kuchyni tempo & emoce
Zdenka Heřmanová
Obsah: O čínskej kuchyni všeobecne i zaujímavo, Najznámejšie čínske kuchyne, Názvy čínskych jedál, Z histórie i zo súčasnosti, Z čoho a ako sa varí v Číne a ako to budeme robiť u nás, Najdôležitejšie čínske suroviny, koreniny a prípravky, Krájanie mäsa, Kuchynský riad a tepelná úprava, Desatoro pred varením, Na začiatok-ako bez problémov a rýchlo uvariť ryžu. Predjedlá, Mäsité jedlá, Kurča a kačka, Ryby, Jedlá s menším množstvom mäsa, Bezmäsité jedlá, Polievky, Múčniky, Ako stolovať po čínsky, Pár slov o čaji.... celý text
Literatura naučná Hobby Kuchařky
Vydáno: 1987 , Osveta (Martin)Originální název:
123 čínských receptů ve slovenské kuchyni
více info...
Tempo čtení
rychlé |
|
0 % | |
střední |
|
0 % | |
pomalé |
|
0 % |
Žádný uživatel zatím neuvedl tempo čtení této knihy. Buďte první.
Emoce z knihy
Žádný uživatel zatím nepřidal emoce z této knihy. Buďte první.
Štítky knihy
kuchařky čínská kuchyně kuchařské recepty
Autorovy další knížky
2004 | Dějiny Taiwanu |
1990 | 123 čínských receptů v české kuchyni |
1961 | Skříňka s poklady: Milostné povídky staré Číny |
1996 | Volání jeřábů |
1991 | Čínské jídlo na českém stole |