Babiččina kuchařka aneb Hubě netřeba mýdla, ale dobrého jídla vydání
Miriam Prokešová , Marcela Stehlíková
Knížka provází v úvodu kuchyní našich předků, způsoby stravování a používanými potravinami. Následují recepty na pokrmy podávané ve dnech všedních i svátečních, od polévek až po pěry či makovník. Nabídneme i způsob přípravy vařunky či povidel. Následuje popis slavených kalendářních a církevních svátků a rodinných událostí se všemi typickými jídly, které našim předkům chutnaly. Velikonoční stůl si můžete zpestřit těšínskou šoldrou a vánoční doplnit třeba vánočními oplatky, pupáky či sladkou omáčkou bryjou.... celý text
Vydání (1)
Babiččina kuchařka aneb Hubě netřeba mýdla, ale dobrého jídla
2004, Repronis
ISBN: 80-7329-063-4