Babiččina kuchařka aneb Hubě netřeba mýdla, ale dobrého jídla přehled
Miriam Prokešová , Marcela Stehlíková
Knížka provází v úvodu kuchyní našich předků, způsoby stravování a používanými potravinami. Následují recepty na pokrmy podávané ve dnech všedních i svátečních, od polévek až po pěry či makovník. Nabídneme i způsob přípravy vařunky či povidel. Následuje popis slavených kalendářních a církevních svátků a rodinných událostí se všemi typickými jídly, které našim předkům chutnaly. Velikonoční stůl si můžete zpestřit těšínskou šoldrou a vánoční doplnit třeba vánočními oplatky, pupáky či sladkou omáčkou bryjou.... celý text
Můj komentář
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Babiččina kuchařka aneb Hubě netřeba mýdla, ale dobrého jídla. Přihlašte se a napište ho.
Nové komentáře (0)
Zatím zde není žádný komentář.
Související novinky (0)
Zatím zde není žádná související novinka.
Citáty z knihy (0)
Zatím zde není žádný citát z knihy.
Kniha Babiččina kuchařka aneb Hubě netřeba mýdla, ale dobrého jídla v seznamech
v Přečtených | 2x |
v Chci si koupit | 1x |