Bible šéfkuchaře Ovoce a zelenina vydání
kolektiv autorů
Ovoce a zelenina dnes neodmyslitelně patří do zdravé mezinárodní kuchyně. V této rozsáhlé encyklopedické příručce najdete důležité informace o celé řadě nejrůznějších druhů ovoce a zeleniny: o jejich rozšíření, způsobu pěstování, využití v kuchyni a chuťových vlastnostech. Podrobné kapitoly věnované radám pro kuchaře s detailními sériemi fotografií přinášejí cenné náměty pro zpracování a přípravu ovoce a zeleniny. Kniha se zabývá i bylinkami a kořením, které doplňují a zintenzivňují vlastní chuť mnoha potravin. Nabízený přehled představuje důležité bylinky a koření mezinárodní kuchyně a zve ke vstupu do pestrého světa vůní a chutí.... celý text
Literatura naučná Kuchařky
Vydáno: 2008 , Svojtka & CoOriginální název:
Obst und Gemüse
více info...
Vydání (1)
Bible šéfkuchaře Ovoce a zelenina
2008, Svojtka & Co
ISBN: 978-80-256-0153-2