Bible šéfkuchaře Ovoce a zelenina podobné
kolektiv autorů
Ovoce a zelenina dnes neodmyslitelně patří do zdravé mezinárodní kuchyně. V této rozsáhlé encyklopedické příručce najdete důležité informace o celé řadě nejrůznějších druhů ovoce a zeleniny: o jejich rozšíření, způsobu pěstování, využití v kuchyni a chuťových vlastnostech. Podrobné kapitoly věnované radám pro kuchaře s detailními sériemi fotografií přinášejí cenné náměty pro zpracování a přípravu ovoce a zeleniny. Kniha se zabývá i bylinkami a kořením, které doplňují a zintenzivňují vlastní chuť mnoha potravin. Nabízený přehled představuje důležité bylinky a koření mezinárodní kuchyně a zve ke vstupu do pestrého světa vůní a chutí.... celý text
Literatura naučná Kuchařky
Vydáno: 2008 , Svojtka & CoOriginální název:
Obst und Gemüse
více info...
Podobné knihy (4)
Zelenina a ovoce v kuchyni Oldřich DufekBohatý výběr receptů na přípravu pokrmů z běžně dostupných druhů ovoce a zeleniny. více
Ovoce v teplé i studené kuchyni Alice Pinková
155 předpisů na kuchařské zpracování 23 druhů ovoce více
Letní ovoce v kuchyni kolektiv autorů
110 receptů Šťávy, marmelády, džemy, dezerty, koláče, bowle. Nejlepší recepty, jak snadno a rychle připravit chutné pokrmy z jahod, malin, ostružin, třešní, reveně, meruněk, broskví, borůvek, rybízu, mirabelek, švestek, ... více
Ovocná kuchařka Jaroslav Vašák
Kniha nabízí řadu osvědčených receptů ze sbírky známého mistra kuchaře s použitím nejrůznějších druhů ovoce. Zároveň přibližuje také zdravotní účinky jednotlivých plodů. více