Česká kuchyně: Průvodce pro labužníky s fotografiemi a původními recepty vydání
Harald Salfellner
Kdo ještě neokusil báječnou kulajdu, dršťkovou či škubánky a lívance a vdolky zná spíš z doslechu, tak pro toho je tahle kulinární jízda do vnitrozemí Čech přesně ta správná věc. Mezi Krkonošemi a Šumavou svůdně voní vepřová kolena a svíčková, to však zdaleka není všechno. České země jsou totiž truhlou lukulských pokladů skrývající bohatství lahůdek a dobrot, a to přímo v srdci Evropy. Posaďte se tedy ke kuchyňskému stolu českého národa a nechte si naservírovat to nejlepší, co česká kuchyně nabízí. Je libo ještě trochu pražské šunky?... celý text
Vydání (1)
Česká kuchyně: Průvodce pro labužníky s fotografiemi a původními recepty
2021, Vitalis
ISBN: 978-3-89919-663-4Autorovy další knížky
2017 | Španělská chřipka |
2004 | Fips má narozeniny |
1992 | Víno a medicína |
2019 | Franz Kafka a Praha – Literární průvodce |
2003 | Praha pod vodou |