Česká kuchyně: Průvodce pro labužníky s fotografiemi a původními recepty přehled
Harald Salfellner
Kdo ještě neokusil báječnou kulajdu, dršťkovou či škubánky a lívance a vdolky zná spíš z doslechu, tak pro toho je tahle kulinární jízda do vnitrozemí Čech přesně ta správná věc. Mezi Krkonošemi a Šumavou svůdně voní vepřová kolena a svíčková, to však zdaleka není všechno. České země jsou totiž truhlou lukulských pokladů skrývající bohatství lahůdek a dobrot, a to přímo v srdci Evropy. Posaďte se tedy ke kuchyňskému stolu českého národa a nechte si naservírovat to nejlepší, co česká kuchyně nabízí. Je libo ještě trochu pražské šunky?... celý text
Můj komentář
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Česká kuchyně: Průvodce pro labužníky s fotografiemi a původními recepty. Přihlašte se a napište ho.
Nové komentáře (0)
Zatím zde není žádný komentář.
Související novinky (0)
Zatím zde není žádná související novinka.
Citáty z knihy (0)
Zatím zde není žádný citát z knihy.
Kniha Česká kuchyně: Průvodce pro labužníky s fotografiemi a původními recepty v seznamech
v Přečtených | 1x |
Autorovy další knížky
2017 | Španělská chřipka |
2004 | Fips má narozeniny |
1992 | Víno a medicína |
2019 | Franz Kafka a Praha – Literární průvodce |
2003 | Praha pod vodou |