Domácí řeznická kuchařka vydání
Josef Dušátko
Milujete klasické domácí zabijačkové výrobky? Udělejte si je sami! Kniha plná návodů, jak si vyrobit jelita, jitrnice, tlačenky, paštiky, klobásy, párky, salámy, šunky, prejt, ovar a další. Vše zvládnete udělat i v bytě, nepotřebujete vesnický dvorek ani prasátko, stačí pouze nakoupit si suroviny a pustit se do díla. Ale pokud budete chtít, podle této knihy můžete aktivně pomáhat řezníkovi při opravdové zabijačce, protože postupy, jak na to, zde najdete také. Navíc zde naleznete kapitolu, jak si postavit domácí udírnu a návod na uzení domácích výrobků, a také kapitolu s velmi starými zabijačkovými recepty. Tato kniha je novým, aktualizovaným vydáním klasické Řeznické kuchařky autora Josefa Dušátka z roku 1991. Podrobnosti... celý text
Vydání (6)
Domácí řeznická kuchařka
2022, CPress
ISBN: 978-80-264-4184-7Domácí řeznická kuchařka
2018, CPress
ISBN: 978-80-264-1979-2Domácí řeznická kuchařka
2016, CPress
ISBN: 978-80-264-0995-3Domácí řeznická kuchařka
2016, CPress
ISBN: 978-80-264-1005-8Řeznická kuchařka
1991, Svépomoc
ISBN: 80-7063-058-2Řeznická kuchařka
1989, Svépomoc
ISBN: 80-7063-007-8Štítky knihy
kuchařky zabijačka vepřové maso maso domácí výroba paštiky salámy klobásy
Autorovy další knížky
2001 | Zabijačka |
2016 | Domácí řeznická kuchařka |
1989 | 100 a 1 lahůdek z domácích zabijaček |
1993 | Klobásy a paštiky |
1987 | Chalupář udí a vaří |