Foodstyling - Současné trendy aranžování pokrmů vydání
kolektiv autorů
Víte, kam dát na talíř maso a kam přílohu? Umíte moderně servírovat jídlo? Kniha nabízí přehled téměř 80 technik krok za krokem, seznam surovin i potřebného vybavení. Najdete zde praktické tipy, jak vybrat nádobí, prostřít stůl a najít zajímavou a estetickou úpravu talíře tak, abyste ohromili hosty. Základní foodstylingové techniky pro sladké i slané suroviny si brzo osvojíte a koláčová mřížka, okurkový lotos, tvarované želé, bramborové mřížky, ovoce máčené v čokoládě nebo parmezánové košíčky budou často zdobit vaše jídlo.... celý text
Vydání (1)
Foodstyling - Současné trendy aranžování pokrmů
2011, Ikar (ČR)
ISBN: 978-80-249-1543-2Štítky knihy
estetika stolování, servírování, stolničení aranžování