Histaminová intolerance vydání
Thilo Schleip
Mnoho lidí trpí po jídle různými obtížemi: průjmy, nadýmáním, nevolností, dýchacími potížemi, kožními problémy nebo rýmou. Příčinou může být nesnášenlivost histaminu, látky obsažené v některých potravinách. Druhé, aktualizované a doplněné vydání úspěšné publikace německého autora shrnuje jeho vlastní zkušenosti s histaminovou intolerancí a v podobě praktického rádce ukazuje, jak se těmto zdravotním obtížím vyhnout. Čtenáři v knize naleznou odpověď na zásadní otázky: Které potraviny jsou vhodné? Čemu se vyhýbat? Jak nalézt stejně dobré alternativy? Kniha obsahuje také recepty, které názorně ukazují, jak chutně vařit i bez histaminu.... celý text
Literatura naučná Kuchařky Zdraví
Vydáno: 2021 , GalénOriginální název:
Histamin-Intoleranz: Diagnose finden, Auslöser erkennen, Ernährung anpassen
více info...
Vydání (1)
Histaminová intolerance
2021, Galén
ISBN: 978-80-7492-506-1