Histaminová intolerance přehled
Thilo Schleip
Mnoho lidí trpí po jídle různými obtížemi: průjmy, nadýmáním, nevolností, dýchacími potížemi, kožními problémy nebo rýmou. Příčinou může být nesnášenlivost histaminu, látky obsažené v některých potravinách. Druhé, aktualizované a doplněné vydání úspěšné publikace německého autora shrnuje jeho vlastní zkušenosti s histaminovou intolerancí a v podobě praktického rádce ukazuje, jak se těmto zdravotním obtížím vyhnout. Čtenáři v knize naleznou odpověď na zásadní otázky: Které potraviny jsou vhodné? Čemu se vyhýbat? Jak nalézt stejně dobré alternativy? Kniha obsahuje také recepty, které názorně ukazují, jak chutně vařit i bez histaminu.... celý text
Literatura naučná Kuchařky Zdraví
Vydáno: 2021 , GalénOriginální název:
Histamin-Intoleranz: Diagnose finden, Auslöser erkennen, Ernährung anpassen
více info...
Můj komentář
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Histaminová intolerance. Přihlašte se a napište ho.
Nové komentáře (1)
Související novinky (0)
Zatím zde není žádná související novinka.
Citáty z knihy (0)
Zatím zde není žádný citát z knihy.
Kniha Histaminová intolerance v seznamech
v Přečtených | 4x |
v Chystám se číst | 2x |
v Chci si koupit | 1x |
(tato data se aktualizují 1x za hodinu.)
Krasne napsane. Cetla jsem uz sposutu knih ohledne tohoto tematu a myslim, ze tato je zatim nejlepsi.