Histaminová intolerance hodnocení

Histaminová intolerance
https://www.databazeknih.cz/img/books/47_/476868/bmid_histaminova-intolerance-aQw-476868.jpeg 4 3 3

Mnoho lidí trpí po jídle různými obtížemi: průjmy, nadýmáním, nevolností, dýchacími potížemi, kožními problémy nebo rýmou. Příčinou může být nesnášenlivost histaminu, látky obsažené v některých potravinách. Druhé, aktualizované a doplněné vydání úspěšné publikace německého autora shrnuje jeho vlastní zkušenosti s histaminovou intolerancí a v podobě praktického rádce ukazuje, jak se těmto zdravotním obtížím vyhnout. Čtenáři v knize naleznou odpověď na zásadní otázky: Které potraviny jsou vhodné? Čemu se vyhýbat? Jak nalézt stejně dobré alternativy? Kniha obsahuje také recepty, které názorně ukazují, jak chutně vařit i bez histaminu.... celý text

Literatura naučná Kuchařky Zdraví
Vydáno: , Galén
Originální název:

Histamin-Intoleranz: Diagnose finden, Auslöser erkennen, Ernährung anpassen


více info...
5
2 x
4
0 x
3
1 x
2
0 x
1
0 x
0 x

Hodnocení knihy Histaminová intolerance: 87 %
Počet hvězdičkových hodnocení: 3

Každý uživatel musí ohodnotit alespoň 20 knih, aby se jeho hodnocení začalo započítávat do výsledného hodnocení. Z toho důvodu se může lišit počet započítaných hodnocení v grafu nahoře, se všemi hodnotícími níže. Ti, jejichž hodnocení se zatím nezapočítává, mají za svou přezídvkou označení (n).

Autorovy knížky

2021  87%Histaminová intolerance