Jak připravovat obiloviny, luštěniny, ořechy a semena vydání
Stanislava Jarolímková
Kniha nabízí zajímavosti a praktické rady týkající se třiceti druhů celozrných obilovin, luštěnin, ořechů a semen. Dozvíte se důvody, proč je zařazovat do jídelníčku, co se skrývá za poněkud tajuplnými pojmy jako pukance, kernotto, bulgur, špalda, amarant, cizrna, kuskus, kapucín či indiánská rýže a navíc (možná) zjistíte, že jste dosud nevěděli všechno o známějších potravinách jako je rýže natural, pohanka, lněné semínko, jáhly či třeba vojtěška. Podstatnou část knihy ovšem zabírá 131 receptů na základní úpravu zmíněných rostlinných pochutin, na jejichž základě můžete popustit uzdu své kuchřské fantazie. ... celý text
Vydání (2)
Jak připravovat obiloviny, luštěniny, semena a ořechy
2007,
ISBN: 978-80-7246-355-8Jak připravovat obiloviny, luštěniny, ořechy a semena
2002, EB - Eva Babická
ISBN: 80-903-234-0-5Štítky knihy
ořechy luštěniny obilí, obilniny, obiloviny