Jak připravovat obiloviny, luštěniny, ořechy a semena přehled
Stanislava Jarolímková
Kniha nabízí zajímavosti a praktické rady týkající se třiceti druhů celozrných obilovin, luštěnin, ořechů a semen. Dozvíte se důvody, proč je zařazovat do jídelníčku, co se skrývá za poněkud tajuplnými pojmy jako pukance, kernotto, bulgur, špalda, amarant, cizrna, kuskus, kapucín či indiánská rýže a navíc (možná) zjistíte, že jste dosud nevěděli všechno o známějších potravinách jako je rýže natural, pohanka, lněné semínko, jáhly či třeba vojtěška. Podstatnou část knihy ovšem zabírá 131 receptů na základní úpravu zmíněných rostlinných pochutin, na jejichž základě můžete popustit uzdu své kuchřské fantazie. ... celý text
Můj komentář
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Jak připravovat obiloviny, luštěniny, ořechy a semena. Přihlašte se a napište ho.
Nové komentáře (1)
Související novinky (0)
Zatím zde není žádná související novinka.
Citáty z knihy (0)
Zatím zde není žádný citát z knihy.
Kniha Jak připravovat obiloviny, luštěniny, ořechy a semena v seznamech
v Přečtených | 2x |
v Knihotéce | 4x |
v Chystám se číst | 3x |
v Chci si koupit | 1x |
v dalších seznamech | 1x |
Štítky knihy
ořechy luštěniny obilí, obilniny, obiloviny
Ve své době jistě zajímavý titul. Čtenářsky příjemně rozděleno do témat, nepřehnaný rozsah informací. Dnes o skoro 20 let později se najdou lépe zpracované kuchařské knihy, ale na dobrých postupech se moc nemění.