Mikrobiologie potravin. Praktická cvičení I. vydání
Marta Dušková , Šárka Cupáková , Renáta Karpíšková
Tato publikace je určená lidem (zejm. studentům), kteří se s mikrobiologií setkávají poprvé. Seznamuje nás s úplnými základy tohoto oboru. Obsahem je obecná mikrobiologie, jak vypadá laboratoř a její vybavení, problematika kultivace mikroorganismů, jejich morfologie a biologické vlastnosti a také metody používané při konfirmaci či tipyzaci bakterií.... celý text
Literatura naučná Věda Encyklopedie
Vydáno: 2008 , Veterinární a farmaceutická univerzita. Fakulta veterinární hygieny a ekologieOriginální název:
Mikrobiologie potravin. Praktická cvičení I., 2008
více info...
Vydání (1)
Mikrobiologie potravin. Praktická cvičení I.
2008, Veterinární a farmaceutická univerzita. Fakulta veterinární hygieny a ekologie
ISBN: 978-80-7305-043-6