Mikrobiologie potravin. Praktická cvičení I. přehled
Marta Dušková , Šárka Cupáková , Renáta Karpíšková
Tato publikace je určená lidem (zejm. studentům), kteří se s mikrobiologií setkávají poprvé. Seznamuje nás s úplnými základy tohoto oboru. Obsahem je obecná mikrobiologie, jak vypadá laboratoř a její vybavení, problematika kultivace mikroorganismů, jejich morfologie a biologické vlastnosti a také metody používané při konfirmaci či tipyzaci bakterií.... celý text
Literatura naučná Věda Encyklopedie
Vydáno: 2008 , Veterinární a farmaceutická univerzita. Fakulta veterinární hygieny a ekologieOriginální název:
Mikrobiologie potravin. Praktická cvičení I., 2008
více info...
Můj komentář
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Mikrobiologie potravin. Praktická cvičení I.. Přihlašte se a napište ho.
Nové komentáře (0)
Zatím zde není žádný komentář.
Související novinky (0)
Zatím zde není žádná související novinka.
Citáty z knihy (0)
Zatím zde není žádný citát z knihy.
Kniha Mikrobiologie potravin. Praktická cvičení I. v seznamech
Kniha zatím není zařazena v žádném seznamu (Přečtené knihy, Právě čtené,...)