Receptury studených jídel vydání
Alois Houžvička
Pro potřeby veřejného stravování. 6. přepracované a doplněné vydání Příručka v novém vydání je podstatně přepracována. Proti předešlému vydání spotřebních norem vypouští receptury jídel, pro které nejsou k dosažení vhodné suroviny, a zahrnuje nové druhy žádaných výrobků. Předpisy jsou přečíslovány a nově jsou uspořádány skupiny výrobků. Současnosti lépe odpovídají i změny výtěžnosti rybích a dalších výrobků. Úvodní část přináší seznam receptur, tabulky ztrát i odpadů při zpracování a vhodných záměn surovin. Následují předpisy, z nichž každý obsahuje přesný rozpočet na 100 jídel, váhu 1 porce a výrobní postup.... celý text
Literatura česká Kuchařky
Vydáno: 1971 , MerkurOriginální název:
Receptury studených jídel
více info...
Vydání dle jazyka (1)
![Receptury studených jídel Receptury studených jídel](https://www.databazeknih.cz/img/books/36_/368960/receptury-studenych-jidel-349-368960.jpg?v=1516907005)
Receptury studených jídel
1971,
Merkur
Autorovy další knížky
1972 | ![]() |
1971 | ![]() |
1969 | ![]() |