kuchařské normy a receptury

štítky

25 knih

Receptury teplých pokrmů 2009, Jaroslav Runštuk

Nově vydaný soubor „Receptury teplých pokrmů + CD – Jaroslav Runštuk a kol.“, kde na téměř 600 stranách jsou tradiční i moderní pokrmy české a zahraniční kuchyně. Kniha obsahuje aktualizovaný přehled legislativních a hyg... více


Receptury teplých pokrmů 1986, Antonín Nestával

Přípravy teplých pokrmů dle závazných ČSN a v souladu s poznatky vědy o výživě. více


Receptury studených pokrmů 2006, Jaroslav Runštuk

Nově vydaný soubor, již na 832 stranách, je nově doplněn o receptury s využitím především na rautech a cateringových akcích. Dále obsahuje sdělení Hygienické služby, včetně výtahu z nových hygienických předpisů, platných... více




Zapomenuté receptury masných výrobků 1991, Ladislav Steinhauser

Tato kniha je sbírkou nejrůznějších návodů k výrobě masných specialit. Najdeme zde nemalé množství receptů. více


Receptury studených pokrmů 1987, František Syrový

Receptury studených pokrmů byly vydány v roce 1976 jako závazné pro všechny veřejné obchodní organizace, restaurace, jídelny, bufety a další stravovací zařízení. více


1001 receptur cocktailů 2014, Miloš Tretter

Velmi zajímavá publikace pro profesionální barmany, ale i laiky, slouží jako praktický manuál. Jde o přehledně řazenou příručku coctailů, kterou by měl mít po ruce každý barman. Zaujme především obsahem, jednoduchostí ve... více


Receptury teplých pokrmů 1991, Jaromír Beránek

Odboré receptury teplých pokrmů české a zahraniční kuchyně pro závodní stravování. více


Vzorové receptury jídel pro závodní stravování 1975, kolektiv autorů

Vzorové receptury jídel pro závodní stravování více


Receptury teplých a míšených nápojů 1979, Libuše Vlachová

Knihu autorka zpracovala s pomocí spoluautorů Jaromírem Skácelem a Karlem Pinkou. Obsahuje recepty na nespočet druhů přípravy kávy, čaje, kakaa a čokolád, bowle, koktajlů, koblerů, fizů apod. , jak alko tak nealko. více


Receptury jídel v normách pro veřejné stravování, pro doma i k táboráku: Rožně, špízy, jehly, špejle, topinky, jídla zapečená... 2003, Miloslav Melichar

600 normoreceptů - rožně, špízy, jehly, špejle, topinky, jídla zapečená, gratinovaná........ více


Receptury polotovarů pokrmů 1987, Eduard Brhlík

Kniha upřesňuje výrobu a prodej polotovarů určených širokému okruhu spotřebitelů. Převážne vyzdvihuje důležité hygienické postupy. více


Receptury dietních pokrmů 1978, kolektiv autorů

Popis knihy není zatím k dispozici. více


Receptury studených jídel 1971, Alois Houžvička

Pro potřeby veřejného stravování. 6. přepracované a doplněné vydání Příručka v novém vydání je podstatně přepracována. Proti předešlému vydání spotřebních norem vypouští receptury jídel, pro které nejsou k dosažení... více


Receptury mléčných nápojů a pokrmů 1986, František Syrový

Receptury mléčných nápojů a pokrmů 10.VYDÁNÍ více


Receptury teplých jídel 1972, Alois Houžvička

Popis knihy není zatím k dispozici. více


Receptury pro střední odborná učiliště 1990, Jaroslav Morávek

Popis knihy není zatím k dispozici. více


Receptury jídel pro závodní stravování 1993, kolektiv autorů

Receptury teplých a studených jídel z "dílen" Merkuru s kalkulací na 100 porcí. více


Podmínky pro výrobu a prodej zmrzlin a receptury včetně technologických postupů výroby 1983, kolektiv autorů

Popis knihy není zatím k dispozici. více


Receptury doplňkové masné výroby 1988, kolektiv autorů

Popis knihy není zatím k dispozici. více


Receptury pro střední odborná učiliště - Výrobní postupy 1991, Jaroslav Morávek

Popis knihy není zatím k dispozici. více