Nově vydaný soubor „Receptury teplých pokrmů + CD – Jaroslav Runštuk a kol.“, kde na téměř 600 stranách jsou tradiční i moderní pokrmy české a zahraniční kuchyně. Kniha obsahuje aktualizovaný přehled legislativních a hyg... více
Receptury teplých pokrmů 1986, Antonín Nestával
Přípravy teplých pokrmů dle závazných ČSN a v souladu s poznatky vědy o výživě. více
Receptury studených pokrmů 2006, Jaroslav Runštuk
Nově vydaný soubor, již na 832 stranách, je nově doplněn o receptury s využitím především na rautech a cateringových akcích. Dále obsahuje sdělení Hygienické služby, včetně výtahu z nových hygienických předpisů, platných... více
Zapomenuté receptury masných výrobků 1991, Ladislav Steinhauser
Tato kniha je sbírkou nejrůznějších návodů k výrobě masných specialit. Najdeme zde nemalé množství receptů. více
Receptury studených pokrmů 1987, František Syrový
Receptury studených pokrmů byly vydány v roce 1976 jako závazné pro všechny veřejné obchodní organizace, restaurace, jídelny, bufety a další stravovací zařízení. více
1001 receptur cocktailů 2014, Miloš Tretter
Velmi zajímavá publikace pro profesionální barmany, ale i laiky, slouží jako praktický manuál. Jde o přehledně řazenou příručku coctailů, kterou by měl mít po ruce každý barman. Zaujme především obsahem, jednoduchostí ve... více
Receptury teplých pokrmů 1991, Jaromír Beránek
Odboré receptury teplých pokrmů české a zahraniční kuchyně pro závodní stravování. více
Vzorové receptury jídel pro závodní stravování 1975, kolektiv autorů
Vzorové receptury jídel pro závodní stravování více
Receptury teplých a míšených nápojů 1979, Libuše Vlachová
Knihu autorka zpracovala s pomocí spoluautorů Jaromírem Skácelem a Karlem Pinkou. Obsahuje recepty na nespočet druhů přípravy kávy, čaje, kakaa a čokolád, bowle, koktajlů, koblerů, fizů apod. , jak alko tak nealko. více
Receptury jídel v normách pro veřejné stravování, pro doma i k táboráku: Rožně, špízy, jehly, špejle, topinky, jídla zapečená... 2003, Miloslav Melichar
600 normoreceptů - rožně, špízy, jehly, špejle, topinky, jídla zapečená, gratinovaná........ více
Receptury polotovarů pokrmů 1987, Eduard Brhlík
Kniha upřesňuje výrobu a prodej polotovarů určených širokému okruhu spotřebitelů. Převážne vyzdvihuje důležité hygienické postupy. více
Receptury dietních pokrmů 1978, kolektiv autorů
Popis knihy není zatím k dispozici. více
Receptury studených jídel 1971, Alois Houžvička
Pro potřeby veřejného stravování. 6. přepracované a doplněné vydání Příručka v novém vydání je podstatně přepracována. Proti předešlému vydání spotřebních norem vypouští receptury jídel, pro které nejsou k dosažení... více
Receptury mléčných nápojů a pokrmů 1986, František Syrový
Receptury mléčných nápojů a pokrmů 10.VYDÁNÍ více
Receptury teplých jídel 1972, Alois Houžvička
Popis knihy není zatím k dispozici. více
Receptury pro střední odborná učiliště 1990, Jaroslav Morávek
Popis knihy není zatím k dispozici. více
Receptury jídel pro závodní stravování 1993, kolektiv autorů
Receptury teplých a studených jídel z "dílen" Merkuru s kalkulací na 100 porcí. více
Podmínky pro výrobu a prodej zmrzlin a receptury včetně technologických postupů výroby 1983, kolektiv autorů
Popis knihy není zatím k dispozici. více
Receptury doplňkové masné výroby 1988, kolektiv autorů
Popis knihy není zatím k dispozici. více
Receptury pro střední odborná učiliště - Výrobní postupy 1991, Jaroslav Morávek
Popis knihy není zatím k dispozici. více