Seznamte se s Mínou, soukromým očkem s velkým detektivním talentem! Ačkoliv školní kuchařka objednává samé zdravé potraviny, děti dostávají v jídelně na stůl samá nezdravá jídla a mají čím dál víc zkažené zuby. Jak je t... více
Vzorové receptury jídel pro závodní stravování 1975, kolektiv autorů
Vzorové receptury jídel pro závodní stravování více
Receptury jídel v normách pro veřejné stravování, pro doma i k táboráku: Rožně, špízy, jehly, špejle, topinky, jídla zapečená... 2003, Miloslav Melichar
600 normoreceptů - rožně, špízy, jehly, špejle, topinky, jídla zapečená, gratinovaná........ více
Provoz závodní jídelny 1955, Jiří Kašpar
Kapitoly: Zaměstnanci v závodních jídelnách-Rozdělení zaměstnanců a požadavky kvalifikace, Obsazení pracovišť, Pracovní podmínky a bezpečnost práce, Pracovní prostředí, Nejčastější příčiny úrazů, Pokyny pro bezpečnou prá... více
Příručka pro závodní stravování 1986, Eva Sedláčková
Popis knihy není zatím k dispozici. více
Nakládání s odpady ve školních jídelnách 2018, Jana Königová
Manuál k zavedení správné praxe nakládání s odpady ve školních jídelnách. více
Základní materiálové normy pro přípravu jídel v závodních jídelnách 1963, kolektiv autorů
Stravování, závodní jídelníček, příprava jídla, nutriční hodnota, normy. více
Základy výživy pro stravovací provozy 2014, Sylva Šmídová
Popis knihy není zatím k dispozici. více
Receptury jídel pro závodní stravování 1993, kolektiv autorů
Receptury teplých a studených jídel z "dílen" Merkuru s kalkulací na 100 porcí. více
Stravování v závodních jídelnách 1955, Antonín Nestával
Učební a provozní příručka pro zaměstnance závodních jídelen. Kapitoly: O správné výživě, Hygienické požadavky v závodním stravování, Základní technologické postupy, Výtěžnost hotových pokrmů, Sestavování jídelního lístk... více
Receptury jídel pro veřejné stravování: 1000 dosud nepublikovaných receptur 2003, Miloslav Melichar
Receptury jídel v normách pro veřejné stravování, včetně CD s recepturami. Úvodní část obsahuje 80 polévek málo známých a využívaných - včetně polévek ovocných a studených. Následují jídla z vepřového a hovězího masa, d... více
Jedálne 2001, kolektiv autorů
Praktická príručka plánovania, navrhovania a zriaďovania jedální. V knihe nájdete inšpiráciu i konkrétne rady ako vybrať a rozmiestniť vhodný nábytok, správne inštalovať osvetlenie, či vytvoriť príjemný priestor na stolo... více
Dietní jídelny 1954, Přemysl Doberský
Organisace, provoz a léčebný úkol dietních jídelen: Počátky dietního stravování a jeho vývoj, Dnešní stav léčebného stravování, Úspěchy a nedostatky našich dietních jídelen, Organisace a provoz různých středisek léčebnéh... více