Receptury jídel pro veřejné stravování: 1000 dosud nepublikovaných receptur přehled
Miloslav Melichar
Receptury jídel v normách pro veřejné stravování, včetně CD s recepturami. Úvodní část obsahuje 80 polévek málo známých a využívaných - včetně polévek ovocných a studených. Následují jídla z vepřového a hovězího masa, dále z mas mletých a drobů, jež jistě rozšíří sortiment jídelníčků. Novinkou je zařazení masa sojového, jehož využití má své místo v každé moderní kuchyni. Rozsáhlou pasáží je příprava jídel z masa drůbežího a krůtího, jež jsou vítaná na našem jídelníčku jak pro své vlastnosti dietetické a chuťové, tak pro nepřehlédnutelný malý nárok na energetickou spotřebu a pracnost při úpravě. Závěrečná pasáž obsahuje přípravu zeleninových jídel, jež odpovídá i současným nárokům na jídla bezmasá. Součástí je CD, které nabízí nejen kompletní knihu, vyhledávání jídel podle rejstříku, ale i využití software pro skladovou evidenci, včetně kalkulace cen, tvorbu jídelního lístku s jeho vytisknutím apod.... celý text
Můj komentář
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Receptury jídel pro veřejné stravování: 1000 dosud nepublikovaných receptur. Přihlašte se a napište ho.
Nové komentáře (0)
Zatím zde není žádný komentář.
Související novinky (0)
Zatím zde není žádná související novinka.
Citáty z knihy (0)
Zatím zde není žádný citát z knihy.
Kniha Receptury jídel pro veřejné stravování: 1000 dosud nepublikovaných receptur v seznamech
v Chystám se číst | 1x |
v Chci si koupit | 1x |
Autorovy další knížky
2003 | Receptury jídel pro veřejné stravování: 1000 dosud nepublikovaných receptur |
2003 | Receptury jídel v normách pro veřejné stravování, pro doma i k táboráku: Rožně, špízy, jehly, špejle, topinky, jídla zapečená... |