jídelníčky
štítky
10 knih
Z hubeňoura tlouštíkem a zase zpátky 2013, Drew Manning
Tato kniha není pro slečny s povánočním jedním kilem a tisíci řečmi o špecích navíc. Nevědí o čem mluví. Stejně, jako to netušil Drew, kondiční trenér, který si dlouho myslel, že být fit je jen otázkou rozhodnutí. Trenér... více
Budeme mít děťátko 1975, Stanislav Trča
Kniha přináší cenné informace pro těhotnou ženu, rodičku a matku malého dítěte. Čtenářkám odpovídá na otázky ohledně tělesných i psychických změn v průběhu těhotenství, radí, jak dodržovat správnou životosprávu, jaké spe... více
Příběhová kuchařka bez lepku 2017, Kateřina Knížková
Inspirace pro vlastní přístupy k vaření a pečení bez lepku. Žádný drolící se chleba, zkažený narozeninový dort nebo tvrdé vánoční cukroví. Argumentor ve spolupráci s Péťou Jeníčkovou (Pétiny Mňaminky) vytvořil kuchařku o... více
Méně známé ovoce 1991, Vladimír Kott
Publikace je impulsem k úvahám o tom, jakými ovocnými výpěstky je možno si obohatit jídelníček. Odborně populární formou je uvedeno 12 nejdůležitějších ovocných druhů a 11 méně známých druhů (jeřabiny, dřín, mišpule, mor... více
Život s cukrovkou 1996, Michal Anděl
Popis knihy není zatím k dispozici. více
Sacharidové vlny 2. 2017, Michal Kulštejn
Jídelníčky a praktické recepty pro efektivní spalování tuků. Druhý díl publikace Sacharidové vlny s podtitulkem Jídelníčky a praktické recepty pro efektivní spalování tuků je pokračováním předchozí úspěšné knihy uznávan... více
Kuchárska kniha 1987, Ľudmila Dullová-Horecká
Počet strán 632 + 48 stránfarebná príloha. Štvrté vydanie. více
Stravování v závodních jídelnách 1955, Antonín Nestával
Učební a provozní příručka pro zaměstnance závodních jídelen. Kapitoly: O správné výživě, Hygienické požadavky v závodním stravování, Základní technologické postupy, Výtěžnost hotových pokrmů, Sestavování jídelního lístk... více
Dobře a rychle vaříme i po práci 1955, Juliana A. Fialová
Kuchařka, rozdělená podle ročních období, obsahuje 48 jídelníčků a ke každému z nich recepty. více
Fitness kuchařka PLUS 2000, Ivan Mach
Přehled fit-surovin a potravin, které tvoří základ zdravé výživy. Jsou to výrobky z obilí, zelenina, ovoce, méně již potraviny bohaté na bílkoviny se skrytými tuky (maso, drůbež, ryby, mléčné výrobky, luštěniny, ořechy a... více