jídelníčky

štítky

10 knih


Z hubeňoura tlouštíkem a zase zpátky 2013, Drew Manning

Tato kniha není pro slečny s povánočním jedním kilem a tisíci řečmi o špecích navíc. Nevědí o čem mluví. Stejně, jako to netušil Drew, kondiční trenér, který si dlouho myslel, že být fit je jen otázkou rozhodnutí. Trenér... více


Budeme mít děťátko 1975, Stanislav Trča

Kniha přináší cenné informace pro těhotnou ženu, rodičku a matku malého dítěte. Čtenářkám odpovídá na otázky ohledně tělesných i psychických změn v průběhu těhotenství, radí, jak dodržovat správnou životosprávu, jaké spe... více


Příběhová kuchařka bez lepku 2017, Kateřina Knížková

Inspirace pro vlastní přístupy k vaření a pečení bez lepku. Žádný drolící se chleba, zkažený narozeninový dort nebo tvrdé vánoční cukroví. Argumentor ve spolupráci s Péťou Jeníčkovou (Pétiny Mňaminky) vytvořil kuchařku o... více




Méně známé ovoce 1991, Vladimír Kott

Publikace je impulsem k úvahám o tom, jakými ovocnými výpěstky je možno si obohatit jídelníček. Odborně populární formou je uvedeno 12 nejdůležitějších ovocných druhů a 11 méně známých druhů (jeřabiny, dřín, mišpule, mor... více


Život s cukrovkou 1996, Michal Anděl

Popis knihy není zatím k dispozici. více


Sacharidové vlny 2. 2017, Michal Kulštejn

Jídelníčky a praktické recepty pro efektivní spalování tuků. Druhý díl publikace Sacharidové vlny s podtitulkem Jídelníčky a praktické recepty pro efektivní spalování tuků je pokračováním předchozí úspěšné knihy uznávan... více


Kuchárska kniha 1987, Ľudmila Dullová-Horecká

Počet strán 632 + 48 stránfarebná príloha. Štvrté vydanie. více


Stravování v závodních jídelnách 1955, Antonín Nestával

Učební a provozní příručka pro zaměstnance závodních jídelen. Kapitoly: O správné výživě, Hygienické požadavky v závodním stravování, Základní technologické postupy, Výtěžnost hotových pokrmů, Sestavování jídelního lístk... více


Dobře a rychle vaříme i po práci 1955, Juliana A. Fialová

Kuchařka, rozdělená podle ročních období, obsahuje 48 jídelníčků a ke každému z nich recepty. více


Fitness kuchařka PLUS 2000, Ivan Mach

Přehled fit-surovin a potravin, které tvoří základ zdravé výživy. Jsou to výrobky z obilí, zelenina, ovoce, méně již potraviny bohaté na bílkoviny se skrytými tuky (maso, drůbež, ryby, mléčné výrobky, luštěniny, ořechy a... více