Chcete mít zdravé srdce, udržet si normální váhu a nezapomínat jména přátel? V této knize najdete seznam tučných potravin, které výživoví poradci a lékaři většinou bez milosti vykazují na černou listinu. Kvalitní a zdrav... více
Tuk - velké překvapení 2016, Nina Teicholz
Proč máslo, maso a sýr patří ke zdravé stravě. Celá desetiletí nám tvrdili, že bychom měli omezovat tuk, a že pokud nehubneme a nejsme zdraví, tak se prostě jen dost nesnažíme. Co když je ale problém v samotné nízkotu... více
Lněný olej 2008, Johanna Budwig
Knihu napsala dr. Johanna Budwig, světově proslulá biochemička a vědecká pracovnice, sedmkrát nominovaná na Nobelovu cenu. Převrat ve vědeckém světě způsobila nalezením vztahu mezi rakovinou a metabolizmem tuků. Dozvíte ... více
Bez tuku 2012, kolektiv autorů
Tuto edici tvoří více než třicet útlých kuchařských knížek přinášejících recepty z různých surovin a pro různé příležitosti, ať už jde o ovocné saláty, dezerty, pokrmy připravované na pánvi, jednohubky, steaky či recepty... více
Sacharidové vlny 2. 2017, Michal Kulštejn
Jídelníčky a praktické recepty pro efektivní spalování tuků. Druhý díl publikace Sacharidové vlny s podtitulkem Jídelníčky a praktické recepty pro efektivní spalování tuků je pokračováním předchozí úspěšné knihy uznávan... více
Pryč s břišním tukem 2024, neznámý - neuveden
Proč je břišní tuk tak nebezpečný? Viscerální tuk s sebou nese různá zdravotní rizika, to je špatná zpráva. Ta dobrá ale je, že vše máte ve svých rukou, a tak se ho zbavte! Nabízíme vám dokonalý mix - více než 40 chutnýc... více
Biochemie potravin a biochemické laboratorní metody 2005, Miriam Smutná
Výuka základních biochemických procesů v organismu. více
Chutně po infarktu 2014, David Müller
Choroby srdce a cév se týkají stále většího počtu obyvatelstva. Infarktu myokardu lze předejít cílenou nutriční terapií. Silné srdce má jenom ten, kdo se stravuje zodpovědně. Dozvíte se, jak správnými živinami kontrolova... více
Kuchařka pro štíhlou linii 1993, Pamela Westland
Vaření téměř bez tuků a cholesterolu, recepty na chutné pokrmy od zdravé snídaně až po výborná hlavní jídla a dezerty, tištěno na křídovém papíře, doplněno barevnými fotografiemi. více
Low Fat 2000, Sue Kreitzman
Vaříme bez tuku. Více než 150 skvělých receptů na lahodná a zdravá jídla. Nízkokalorické pokrmy od rána do večera, od chutných svačin po čokoládové dezerty. Jídelníčky doporučují nízkotučné menu pro každou příležitost. Z... více