Dietní jídelny přehled
Přemysl Doberský , Vlasta Štelovská , Marie Karásková
Organisace, provoz a léčebný úkol dietních jídelen: Počátky dietního stravování a jeho vývoj, Dnešní stav léčebného stravování, Úspěchy a nedostatky našich dietních jídelen, Organisace a provoz různých středisek léčebného stravování, Dietní koutky pro méně než 50 lidí, Dietní oddelení závodních jídelen, Samostané dietní jídelny, Lékařská služba v dietních střediscích, Zařazování nemocných do jednotlivých dietních skupin, Vyšetření potřebná k přijetí na dietu, Hygienické problémy dietního stravování, Zdravotně osvětová činnost v dietních střediscích, Účast instruktorky výživy na odborném vedení dietních středisek, Spolupráce pracovního kolektivu při řádném chodu dietních středisek. Hlavní zásady pro přípravu dietní stravy, Množství jídla, Chemické složení léčebné stravy, Užití různých druhů potravin k přípravě léčebné výživy, Vliv kuchyňské úpravy na jakost dietních jídel, Část předpisová.... celý text
Můj komentář
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Dietní jídelny. Přihlašte se a napište ho.
Nové komentáře (0)
Zatím zde není žádný komentář.
Související novinky (0)
Zatím zde není žádná související novinka.
Citáty z knihy (0)
Zatím zde není žádný citát z knihy.
Kniha Dietní jídelny v seznamech
Kniha zatím není zařazena v žádném seznamu (Přečtené knihy, Právě čtené,...)