Tato kniha je sbírkou nejrůznějších návodů k výrobě masných specialit. Najdeme zde nemalé množství receptů. více
Udírny a uzení: Maso, masné výrobky, ryby 2005, Egon Binder
Uzení je tradiční a oblíbený postup zpracování masa. V naší knize najdete informace nejen o druzích, možnostech a využití domácích udíren, ale i o správných postupech uzení. Zjistíte také, jak správně maso na uzení nasol... více
Maso a masné výrobky 2001, Jakub Turek
Posláním publikace není od konzumace masa odradit, nebo za něj lobovat. Důležité je, aby si každý na základě předložených informací vytvořil vlastní názor na jeho výhody i nevýhody a sestavil si individuální žebříček str... více
České masné výrobky 2014, Václav Šedivý
Kniha obsahuje 253 receptur (norem) klasických českých uzenářských výrobků, členěných do obvyklých sortimentních skupin: - drobné masné výrobky (34 druhů) - měkké salámy (47) - trvanlivé masné výrobky (28) - speciáln... více
Slovenské masné výrobky 2003, Václav Šedivý
Publikace je pokračováním oblíbených ČESKÝCH MASNÝCH VÝROBKŮ, které vyšly již v šesti vydáních. V knize naleznete 168 receptur (spotřebních norem) masných výrobků, tradičně vyráběných na Slovensku. Receptury vycházejí ze... více
Receptury doplňkové masné výroby 1988, kolektiv autorů
Popis knihy není zatím k dispozici. více
Československé masné výrobky 2022, Václav Šedivý
Pamatujete masné výrobky vyráběné opravdu především z masa? Chcete si je doma vyrobit? V této knize naleznete 671 původních receptur, používaných v československém masném a konzervárenském průmyslu od 50. let 20. století... více