masné výrobky

štítky

7 knih

Zapomenuté receptury masných výrobků 1991, Ladislav Steinhauser

Tato kniha je sbírkou nejrůznějších návodů k výrobě masných specialit. Najdeme zde nemalé množství receptů. více


Udírny a uzení: Maso, masné výrobky, ryby 2005, Egon Binder

Uzení je tradiční a oblíbený postup zpracování masa. V naší knize najdete informace nejen o druzích, možnostech a využití domácích udíren, ale i o správných postupech uzení. Zjistíte také, jak správně maso na uzení nasol... více


Maso a masné výrobky 2001, Jakub Turek

Posláním publikace není od konzumace masa odradit, nebo za něj lobovat. Důležité je, aby si každý na základě předložených informací vytvořil vlastní názor na jeho výhody i nevýhody a sestavil si individuální žebříček str... více




České masné výrobky 2014, Václav Šedivý

Kniha obsahuje 253 receptur (norem) klasických českých uzenářských výrobků, členěných do obvyklých sortimentních skupin: - drobné masné výrobky (34 druhů) - měkké salámy (47) - trvanlivé masné výrobky (28) - speciáln... více


Slovenské masné výrobky 2003, Václav Šedivý

Publikace je pokračováním oblíbených ČESKÝCH MASNÝCH VÝROBKŮ, které vyšly již v šesti vydáních. V knize naleznete 168 receptur (spotřebních norem) masných výrobků, tradičně vyráběných na Slovensku. Receptury vycházejí ze... více


Receptury doplňkové masné výroby 1988, kolektiv autorů

Popis knihy není zatím k dispozici. více


Československé masné výrobky 2022, Václav Šedivý

Pamatujete masné výrobky vyráběné opravdu především z masa? Chcete si je doma vyrobit? V této knize naleznete 671 původních receptur, používaných v československém masném a konzervárenském průmyslu od 50. let 20. století... více