Slovenské masné výrobky přehled
Václav Šedivý
![Slovenské masné výrobky Slovenské masné výrobky](https://www.databazeknih.cz/img/books/36_/364140/bmid_slovenske-masne-vyrobky-PIs-364140.jpg?v=1539064977)
Publikace je pokračováním oblíbených ČESKÝCH MASNÝCH VÝROBKŮ, které vyšly již v šesti vydáních. V knize naleznete 168 receptur (spotřebních norem) masných výrobků, tradičně vyráběných na Slovensku. Receptury vycházejí ze znění původních ČSN, ON a PN MP, technologické postupy se drží klasických metod výroby masných výrobků. Výrobky jsou rozděleny do skupin dle zažitých uzenářských zvyklostí: - drobné masné výrobky (16 druhů) - měkké salámy (34) - trvanlivé fermentované masné výrobky (22) - speciální masné výrobky (20) - vařené masné výrobky (11) - trvanlivé tepelně opracované masné výrobky (19) - konzervy (28) - polokonzervy (18) V každé receptuře je uvedeno dávkování základních surovin, přísad a obalů, potřebných pro vyrobení 100 kg hotového masného výrobku. Normy jsou doplněny výrobními postupy, obsahují orientační informace o průběhu tepelného opracování či fermentace a sušení. Vyhledávání receptur v knize kromě obsahu usnadňují abecední a jmenný rejstřík.... celý text
Můj komentář
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Slovenské masné výrobky. Přihlašte se a napište ho.
Komentáře (0)
Zatím zde není žádný komentář.
Související novinky (0)
Zatím zde není žádná související novinka.
Citáty z knihy (0)
Zatím zde není žádný citát z knihy.
Kniha Slovenské masné výrobky v seznamech
v Chci si koupit | 3x |
Autorovy další knížky
2014 | ![]() |
2003 | ![]() |
1985 | ![]() |
1988 | ![]() |
2017 | ![]() |