Technologické výpočty pro řezníky a uzenáře přehled
Václav Šedivý
Učebnice je určena studentům středních škol oboru řezník-uzenář a technologie masa, frekventantům rekvalifikačních kursů i začínajícím podnikatelům. Je vhodná i pro zájemce o domácí produkci masných výrobků, kteří si neví rady s přepočty receptur a návodů. Cílem knihy je naučit čtenáře pracovat s výtěžnostními normami pro jateční a bourárenskou výrobu, se spotřebními normami v masné výrobě a předvést varianty výpočtů, používaných při solení a nakládání masa. Praktické výpočty jsou demonstrovány na normách a postupech, běžně používaných u všech skupin zpracovatelů masa, průmyslovými podniky počínaje a malými živnostenskými provozovnami konče. Značnou výhodou knihy je snadnost a jednoduchost použitých matematických postupů a operací. Vedle řešených příkladů naleznete v učebnici též 180 cvičení s výsledky.... celý text
Můj komentář
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Technologické výpočty pro řezníky a uzenáře. Přihlašte se a napište ho.
Nové komentáře (0)
Zatím zde není žádný komentář.
Související novinky (0)
Zatím zde není žádná související novinka.
Citáty z knihy (0)
Zatím zde není žádný citát z knihy.
Kniha Technologické výpočty pro řezníky a uzenáře v seznamech
Kniha zatím není zařazena v žádném seznamu (Přečtené knihy, Právě čtené,...)
Autorovy další knížky
2014 | České masné výrobky |
2003 | Slovenské masné výrobky |
1985 | Moderní láska a sexualita, manželství a rodina |
1988 | Lidé, alkohol, drogy |
2017 | Technologické výpočty pro řezníky a uzenáře |