Udírny a uzení: Maso, masné výrobky, ryby přehled
Egon Binder
Uzení je tradiční a oblíbený postup zpracování masa. V naší knize najdete informace nejen o druzích, možnostech a využití domácích udíren, ale i o správných postupech uzení. Zjistíte také, jak správně maso na uzení nasolit, okořenit, naložit do láku a připravit. Nabízíme vám recepty na přípravu různých druhů červených mas, drůbeže, domácích uzenin, ryb i zvěřiny.V knize najdete: způsoby uzení, druhy udíren, uzení masa a masných výrobků, uzení ryb.... celý text
Literatura naučná Kuchařky
Vydáno: 2005 , GradaOriginální název:
Räuchern: Flesch, wurst, fisch
více info...
Můj komentář
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Udírny a uzení: Maso, masné výrobky, ryby. Přihlašte se a napište ho.
Nové komentáře (0)
Zatím zde není žádný komentář.
Související novinky (0)
Zatím zde není žádná související novinka.
Citáty z knihy (0)
Zatím zde není žádný citát z knihy.
Kniha Udírny a uzení: Maso, masné výrobky, ryby v seznamech
v Přečtených | 3x |
v Doporučených | 1x |
v Knihotéce | 3x |
v Chci si koupit | 2x |