Udírny a uzení: Maso, masné výrobky, ryby přehled

Udírny a uzení: Maso, masné výrobky, ryby
https://www.databazeknih.cz/img/books/18_/18792/udirny-a-uzeni-maso-masne-vyrobky-ryby-18792.jpg 3 2 2

Uzení je tradiční a oblíbený postup zpracování masa. V naší knize najdete informace nejen o druzích, možnostech a využití domácích udíren, ale i o správných postupech uzení. Zjistíte také, jak správně maso na uzení nasolit, okořenit, naložit do láku a připravit. Nabízíme vám recepty na přípravu různých druhů červených mas, drůbeže, domácích uzenin, ryb i zvěřiny.V knize najdete: způsoby uzení, druhy udíren, uzení masa a masných výrobků, uzení ryb.... celý text

Literatura naučná Kuchařky
Vydáno: , Grada
Originální název:

Räuchern: Flesch, wurst, fisch


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Udírny a uzení: Maso, masné výrobky, ryby. Přihlašte se a napište ho.


Nové komentáře (0)

Zatím zde není žádný komentář.


Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Udírny a uzení: Maso, masné výrobky, ryby v seznamech

v Přečtených3x
v Doporučených1x
v Knihotéce3x
v Chci si koupit2x

Autorovy další knížky

Egon Binder
německá, 1948
2005  60%Udírny a uzení: Maso, masné výrobky, ryby
2011  100%Udírny a uzení ryb