Udírny a uzení: Maso, masné výrobky, ryby bazar
Egon Binder

Uzení je tradiční a oblíbený postup zpracování masa. V naší knize najdete informace nejen o druzích, možnostech a využití domácích udíren, ale i o správných postupech uzení. Zjistíte také, jak správně maso na uzení nasolit, okořenit, naložit do láku a připravit. Nabízíme vám recepty na přípravu různých druhů červených mas, drůbeže, domácích uzenin, ryb i zvěřiny.V knize najdete: způsoby uzení, druhy udíren, uzení masa a masných výrobků, uzení ryb.... celý text
Literatura naučná Kuchařky
Vydáno: 2005 , GradaOriginální název:
Räuchern: Flesch, wurst, fisch
více info...
Bazar (1)

jako nová
Další zajímavé inzeráty v bazaru z kategorie Kuchařky

Kuchařka naší vesnice
300 Kč

Hovory s řezníkem: Kuchařka pro dceru z masa a kostí
150 Kč

Dezerty a cukroví
80 Kč

Rychlovky a chuťovky Břicháče Toma
160 Kč