Receptury studených jídel zajímavosti
Alois Houžvička
Pro potřeby veřejného stravování. 6. přepracované a doplněné vydání Příručka v novém vydání je podstatně přepracována. Proti předešlému vydání spotřebních norem vypouští receptury jídel, pro které nejsou k dosažení vhodné suroviny, a zahrnuje nové druhy žádaných výrobků. Předpisy jsou přečíslovány a nově jsou uspořádány skupiny výrobků. Současnosti lépe odpovídají i změny výtěžnosti rybích a dalších výrobků. Úvodní část přináší seznam receptur, tabulky ztrát i odpadů při zpracování a vhodných záměn surovin. Následují předpisy, z nichž každý obsahuje přesný rozpočet na 100 jídel, váhu 1 porce a výrobní postup.... celý text
Literatura česká Kuchařky
Vydáno: 1971 , MerkurOriginální název:
Receptury studených jídel
více info...
Zajímavosti
Zatím zde není žádná zajímavost.
Štítky knihy
studená kuchyně kuchařské normy a receptury
Autorovy další knížky
1972 | Receptury teplých jídel |
1971 | Receptury studených jídel |
1969 | Drůbeží speciality |