Vše o uzení vydání
Vladimír Dyk
Užitečné rady a skvělé recepty, které těží z mnohaletých zkušeností autora i starých mistrů uzenářů. Nepostradatelná příručka pro všechny milovníky uzení, ať již udí doma, na chatě či chalupě. Její nespornou výhodou je, že populární téma, uzení a udírny, podává komplexně. Najdete zde zasvěcené a přehledné informace, jak si doma správně naložit a vyudit maso, v jaké udírně, jakým dřevem nejlépe udit a při jaké teplotě, jak si postavit na zahradě udírnu a jaké máte pro to možnosti, proč je výhodné solit a nakládat do vlastních směsí, jak správně vyudit chutné párky, klobásy či různé druhy salámů, v čem se liší nakládání ryb, drůbeže a sýrů od nakládání masa atd. A pak tu na vás čeká spousta úžasných receptů na nejrůznější dobroty, nabízející skutečný kulinářský zážitek.... celý text
Literatura naučná Hobby Kuchařky
Vydáno: 2012 , GradaOriginální název:
Vše o uzení, 2012
více info...
Vydání (4)
Všetko o údení
2018, Grada
ISBN: 978-80-271-2399-5 , 978-80-271-2400-8Vše o uzení
2012, Grada
ISBN: 978-80-247-4068-3Vše o uzení
2012, Grada
ISBN: 978-80-247-7969-0 , 978-80-247-7970-6 , 978-80-247-7971-3