Vše o uzení přehled
Vladimír Dyk
Užitečné rady a skvělé recepty, které těží z mnohaletých zkušeností autora i starých mistrů uzenářů. Nepostradatelná příručka pro všechny milovníky uzení, ať již udí doma, na chatě či chalupě. Její nespornou výhodou je, že populární téma, uzení a udírny, podává komplexně. Najdete zde zasvěcené a přehledné informace, jak si doma správně naložit a vyudit maso, v jaké udírně, jakým dřevem nejlépe udit a při jaké teplotě, jak si postavit na zahradě udírnu a jaké máte pro to možnosti, proč je výhodné solit a nakládat do vlastních směsí, jak správně vyudit chutné párky, klobásy či různé druhy salámů, v čem se liší nakládání ryb, drůbeže a sýrů od nakládání masa atd. A pak tu na vás čeká spousta úžasných receptů na nejrůznější dobroty, nabízející skutečný kulinářský zážitek.... celý text
Literatura naučná Hobby Kuchařky
Vydáno: 2012 , GradaOriginální název:
Vše o uzení, 2012
více info...
Můj komentář
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Vše o uzení. Přihlašte se a napište ho.
Nové komentáře (1)
Související novinky (1)
Knižní novinky (26.11. - 2.12.)
26.11.2018
Citáty z knihy (0)
Zatím zde není žádný citát z knihy.
Kniha Vše o uzení v seznamech
v Přečtených | 5x |
v Knihotéce | 11x |
v Chystám se číst | 3x |
v Chci si koupit | 1x |
Dobrý rádce. Dostala jsem knihu i s udírnou a obojí je velmi hojně užívané :)