Huga (Michala) Hromase lze zhodnotit jako autora "jen" na základě jeho dvou kuchařek, ale obě jsou naprosto úžasné. Jak zpracováním, tak texty, fotkami i recepty. Krom toho je to fascinující fenomén, který svým přístupem, vystupováním, vzhledem a vařením bourá stereotypy, které jsme si vytvořili o tom, jak má vypadat veřejně vystupující kuchařská hvězda. Pro mě je to prostě kuchařský mág a pokud budete mít možnost ochutnat jeho jídla na vlastní chuťové buňky, tak si ji nenechte ujít.
Huga (Michala) Hromase lze zhodnotit jako autora "jen" na základě jeho dvou kuchařek, ale obě jsou naprosto úžasné. Jak zpracováním, tak texty, fotkami i recepty. Krom toho je to fascinující fenomén, který svým přístupem, vystupováním, vzhledem a vařením bourá stereotypy, které jsme si vytvořili o tom, jak má vypadat veřejně vystupující kuchařská hvězda. Pro mě je to prostě kuchařský mág a pokud budete mít možnost ochutnat jeho jídla na vlastní chuťové buňky, tak si ji nenechte ujít.