Obsluha v ceně: Čtyřhvězdičková tajemství zvídavé servírky diskuze
Phoebe Damrosch
Vtipné, ironické a zasvěceně napsané zákulisní vzpomínky první ženy s hodností chef de rang v jedné z nejvěhlasnějších restaurací v New Yorku. Něco mezi pikantními Důvěrnostmi z kuchyně Anthonyho Bourdaina a neméně dráždivým Sexem ve městě. Zatímco Phoebe Damroschová promýšlela svoji profesní budoucnost, pracovala jako servírka v několika newyorských restauracích. Posléze se stala úsekovou vrchní v jednom z kulinářských rájů mistra šéfkuchaře Thomase Kellera, v restauraci Per Se ověnčené čtyřmi hvězdami v prestižním hodnocení New York Times. Popisuje nejen strasti a slasti, které přináší práce v této špičkové restauraci, ale také svou posedlost jídlem i jistým sommelierem a postřehy z nanejvýš soutěživé a zběsilé říše vybraného stravování.... celý text
Literatura světová Literatura naučná Biografie a memoáry
Vydáno: 2010 , Slovart (ČR)Originální název:
Service Included: Four-Star Secrets of an Eavesdropping Waiter, 2007
více info...
Diskuze o knize (0)
Přidat komentářAutorovy knížky
2010 | Obsluha v ceně: Čtyřhvězdičková tajemství zvídavé servírky |