Ošetřování a kuchyňská úprava zvěřiny diskuze

Ošetřování a kuchyňská úprava zvěřiny
https://www.databazeknih.cz/img/books/11_/118612/osetrovani-a-kuchynska-uprava-zveriny-118612.jpg 3 3 3

Pro publikaci bylo vybráno na 360 receptů, obsahujících návody na přípravu polévek, vnitřností, zvěřinových pokrmů, některých příloh podávaných ke zvěřině i na konzervaci zvěřiny. Byly voleny předpisy na úpravu těch druhů zvěřiny, s nimiž se můžeme v naší kuchyni setkat nejčastěji, předpisy snadno proveditelné a pracovně méně náročné, aby ušetřily čas zaměstnané ženy a vyhověly snaze po rychlé, chutné i lákavé a z hlediska správné výživy vhodné stravě. Přihlíží se také k polotovarům, jež lze nakoupit v obchodech, a jejich použitím ušetřit čas. Kniha chce přispět ke správnému zacházení s ulovenou zvěří a zvěřinou a k účelnému využití všech hodnot, které poskytuje, tedy např. i kožek a kůží. Obsahuje proto informace o tom, jak zacházet s úlovkem od jeho dopravy z místa ulovení, o jeho uskladnění, rušení a ošetřování koží až po úpravu zvěřiny jako pokrmu.... celý text

Diskuze o knize (0)

Přidat komentář

Štítky knihy

kuchařky zvěřina

Autorovy další knížky

1983  67%Ošetřování a kuchyňská úprava zvěřiny
2008  0%Kuchařka paní nadlesní
Skrýt reklamy