Ošetřování a kuchyňská úprava zvěřiny podobné

Ošetřování a kuchyňská úprava zvěřiny
https://www.databazeknih.cz/img/books/11_/118612/osetrovani-a-kuchynska-uprava-zveriny-118612.jpg 3 3 3

Pro publikaci bylo vybráno na 360 receptů, obsahujících návody na přípravu polévek, vnitřností, zvěřinových pokrmů, některých příloh podávaných ke zvěřině i na konzervaci zvěřiny. Byly voleny předpisy na úpravu těch druhů zvěřiny, s nimiž se můžeme v naší kuchyni setkat nejčastěji, předpisy snadno proveditelné a pracovně méně náročné, aby ušetřily čas zaměstnané ženy a vyhověly snaze po rychlé, chutné i lákavé a z hlediska správné výživy vhodné stravě. Přihlíží se také k polotovarům, jež lze nakoupit v obchodech, a jejich použitím ušetřit čas. Kniha chce přispět ke správnému zacházení s ulovenou zvěří a zvěřinou a k účelnému využití všech hodnot, které poskytuje, tedy např. i kožek a kůží. Obsahuje proto informace o tom, jak zacházet s úlovkem od jeho dopravy z místa ulovení, o jeho uskladnění, rušení a ošetřování koží až po úpravu zvěřiny jako pokrmu.... celý text

Podobné knihy (15)

Kuchařka nejen na neděli: Připravujeme zvěřinu Kuchařka nejen na neděli: Připravujeme zvěřinu Jaroslav Vašák

Pokrmy ze zvěřiny..... více


Jedlá z diviny Jedlá z diviny Mária Hajková

Popis knihy není zatím k dispozici. více


Kulinaření s Hubertem Kulinaření s Hubertem Oldřich Koudelka

Obsahuje 600 receptů myslivecké kuchyně. více


Ryby, drůbež, zvěřina na našem stole Ryby, drůbež, zvěřina na našem stole Oldřich Kosek

Ryby, drůbež, zvěřina na našem stole. více


Myslivecká kuchařka Myslivecká kuchařka kolektiv autorů

Myslivecká kuchařka je určena pro širokou veřejnost, pro domácnosti našich myslivců a lesníků. Obsahuje receptury k přípravě zvěřiny užitkové i škodné. Obsahuje také řadu původních receptů, vzniklých v našich myslivnách.... více


Nová domácí kuchařka /2 - Maso, zvěřina, drůbež, ryby Nová domácí kuchařka /2 - Maso, zvěřina, drůbež, ryby Maryna Klimentová

Popis knihy není zatím k dispozici. více


Myslivec a rybář v kuchyni Myslivec a rybář v kuchyni Vladimír Doležal

Více než 300 originálních receptů na přípravu zvěřiny a ryb, které autor zaznamenal z velké části mezi profesionálními a amatérskými myslivci a rybáři. Součástí jsou i recepty ze specializovaných restaurací. více


Myslivecké guláše a jiné speciality ze zvěřiny Myslivecké guláše a jiné speciality ze zvěřiny kolektiv autorů

Kniha obsahuje více než dvě stovky originálních receptů a udivuje množstvím způsobů, na které je možné připravit dobrý guláš. Lákavé jsou i předpisy na další speciality ze zvěřiny. více


Recepty ze zvěřiny a ryb Recepty ze zvěřiny a ryb Dáša Ostertágová

Jedinečné recepty ze zvěřiny a ryb potěší každého labužníka. Lahodná chuť specialit z jelena, kance, bažanta, kapra, nebo štiky Vám naznačí, proč si fajnšmekři, a nejen myslivci a rybáři, tyto pochoutky nemohou vynachvál... více


Úprava zvěřiny Úprava zvěřiny kolektiv autorů

Popis knihy není zatím k dispozici. více

Autorovy další knížky

1983  67%Ošetřování a kuchyňská úprava zvěřiny
2008  0%Kuchařka paní nadlesní