Ošetřování a kuchyňská úprava zvěřiny podobné

Ošetřování a kuchyňská úprava zvěřiny
https://www.databazeknih.cz/img/books/11_/118612/osetrovani-a-kuchynska-uprava-zveriny-118612.jpg 3 3 3

Pro publikaci bylo vybráno na 360 receptů, obsahujících návody na přípravu polévek, vnitřností, zvěřinových pokrmů, některých příloh podávaných ke zvěřině i na konzervaci zvěřiny. Byly voleny předpisy na úpravu těch druhů zvěřiny, s nimiž se můžeme v naší kuchyni setkat nejčastěji, předpisy snadno proveditelné a pracovně méně náročné, aby ušetřily čas zaměstnané ženy a vyhověly snaze po rychlé, chutné i lákavé a z hlediska správné výživy vhodné stravě. Přihlíží se také k polotovarům, jež lze nakoupit v obchodech, a jejich použitím ušetřit čas. Kniha chce přispět ke správnému zacházení s ulovenou zvěří a zvěřinou a k účelnému využití všech hodnot, které poskytuje, tedy např. i kožek a kůží. Obsahuje proto informace o tom, jak zacházet s úlovkem od jeho dopravy z místa ulovení, o jeho uskladnění, rušení a ošetřování koží až po úpravu zvěřiny jako pokrmu.... celý text

Podobné knihy (12)

Zvěřina v naší kuchyni - 342 receptů Zvěřina v naší kuchyni - 342 receptů Lenka Mahelová

Kuchařka uvádí zásady pro zpracování, úpravu a nakládání zvěřiny před kuchyňskou úpravou. Dále je kniha členěna na recepty podle druhů pokrmů (předkrmy, polévky) a podle druhů zvěře v pořadí srnčí, jelení, dančí, mufloní... více


Zvěřina Zvěřina Dr. Oetker

Kniha obsahuje recepty ze zvěřiny: Jelen / Srnec / Zajíc / Divoký králík / Pernatá zvěřina / Divočák více


Ryby, drůbež, zvěřina na našem stole Ryby, drůbež, zvěřina na našem stole Oldřich Kosek

Ryby, drůbež, zvěřina na našem stole. více


100 a 1 zvěřinových jídel 100 a 1 zvěřinových jídel Ladislav Nodl

Recepty na zvěřinová jídla více


Nová domácí kuchařka /2 - Maso, zvěřina, drůbež, ryby Nová domácí kuchařka /2 - Maso, zvěřina, drůbež, ryby Maryna Klimentová

Popis knihy není zatím k dispozici. více


Speciality ze zvěřiny Speciality ze zvěřiny Jiří Poláček

Speciální kuchařka pro myslivce a lesníky. více


Myslivecké guláše a jiné speciality ze zvěřiny Myslivecké guláše a jiné speciality ze zvěřiny kolektiv autorů

Kniha obsahuje více než dvě stovky originálních receptů a udivuje množstvím způsobů, na které je možné připravit dobrý guláš. Lákavé jsou i předpisy na další speciality ze zvěřiny. více


Recepty ze zvěřiny a ryb Recepty ze zvěřiny a ryb Dáša Ostertágová

Jedinečné recepty ze zvěřiny a ryb potěší každého labužníka. Lahodná chuť specialit z jelena, kance, bažanta, kapra, nebo štiky Vám naznačí, proč si fajnšmekři, a nejen myslivci a rybáři, tyto pochoutky nemohou vynachvál... více


Úprava zvěřiny Úprava zvěřiny kolektiv autorů

Popis knihy není zatím k dispozici. více


Jedlá z hydiny, zveriny a vajec Jedlá z hydiny, zveriny a vajec Ladislav Bobiš

Vycházíme-li z předpokladu, že se mění životní rytmus, musí se změnit i způsob výživy. více

Štítky knihy

kuchařky zvěřina

Autorovy další knížky

1983  67%Ošetřování a kuchyňská úprava zvěřiny
2008  0%Kuchařka paní nadlesní
Skrýt reklamy