Pórek na 160 způsobů diskuze
Karina Havlů
Pórková kuchařka nabízí desítky receptů využívajících jako podstatnou součást pokrmu tuto cibulovitou zeleninu. Kuchařka zaměřená na pokrmy připravené z tepelně upraveného pórku - zeleniny, která má značnou nutriční hodnotu a dá se připravovat v různých obměnách. Můžeme jej vařit, dusit, zapékat či smažit. Kniha obsahuje 160 předpisů se všemi uvedenými způsoby úpravy a nechybí kapitola bezmasých jídel anebo i řada různých salátů nebo pomazánek. ... celý text
Diskuze o knize (8)
Přidat komentář
Asi jo, zvláště když za první koment ke knize jsou 3. Proto taky s. W. píše komentáře k tomu, co by nikoho jiného ani nenapadlo komentovat.
Jo, soudruzi, taky miluju pórek, knihu jsem sice nečetla, ale proč to sem nenapsat, když mě to právě napadlo a vlastně se to taky týká tématu a každý komentář dobrý a navíc, ohohó, je za to bod. Takže všema deseti jsem za propagaci pórku!!!
Pórek je v některé kuchyni dost podceňovaný, autorka to ví, proto ho propaguje samostatně přes recepty.
Autorovy další knížky
2009 | Vaříme v remosce |
2003 | Luštěninová kuchařka |
2004 | Bílé maso na talíři: drůbež, králík, ryby |
2003 | Jak připravit party |
2008 | Vegetariánská kuchařka |
Kdepak 3, ale 5 bodíků. A to už přece za okomentování všech kuchařek, servisních příruček a kalendářů stojí za to..