Všechno o jídle, Světová encyklopedie 1500 druhů přísad a jak je používat diskuze
Christine Ingram
Nehodnoceno
Kniha je podrobnou ilustrovanou příručkou potravinářských surovin všech světových kuchyní. Přináší detailní popis všech produktů od běžně používaného ovoce a zeleniny až po exotické ryby a korýše. Obsahuje praktické rady, jak nakupovat, uchovávat, připravovat a zpracovávat potraviny včetně podrobných postupů.
Literatura naučná Kuchařky
Vydáno: 2006 , Fortuna Libri (ČR)Originální název:
All About Eating, 1999
více info...
Diskuze o knize (0)
Přidat komentářAutorovy další knížky
2006 | Všechno o jídle, Světová encyklopedie 1500 druhů přísad a jak je používat |
2003 | Zelenina - Praktická kuchařka krok za krokem |
2001 | Předkrmy, chuťovky a malá pohoštění |