Všechno o jídle, Světová encyklopedie 1500 druhů přísad a jak je používat přehled

Nehodnoceno
Všechno o jídle, Světová encyklopedie 1500 druhů přísad a jak je používat
https://www.databazeknih.cz/img/books/14_/145959/vsechno-o-jidle-svetova-encyklopedie-1500-druhu-prisad-a-jak-je-pouzivat-145959.jpg 0 0 0

Kniha je podrobnou ilustrovanou příručkou potravinářských surovin všech světových kuchyní. Přináší detailní popis všech produktů od běžně používaného ovoce a zeleniny až po exotické ryby a korýše. Obsahuje praktické rady, jak nakupovat, uchovávat, připravovat a zpracovávat potraviny včetně podrobných postupů.

Literatura naučná Kuchařky
Vydáno: , Fortuna Libri (ČR)
Originální název:

All About Eating, 1999


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Všechno o jídle, Světová encyklopedie 1500 druhů přísad a jak je používat. Přihlašte se a napište ho.


Nové komentáře (0)

Zatím zde není žádný komentář.


Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Všechno o jídle, Světová encyklopedie 1500 druhů přísad a jak je používat v seznamech

v Knihotéce1x
v Chci si koupit2x

Autorovy další knížky

2006  0%Všechno o jídle, Světová encyklopedie 1500 druhů přísad a jak je používat
2003  80%Zelenina - Praktická kuchařka krok za krokem
2001  %Předkrmy, chuťovky a malá pohoštění