Prosím o opravu
Co to je? Tohle doufám není žádná kniha, ale nepovedený vtip... http://www.databazeknih.cz/knihy/40-let-s-chalupari-292696
LordSnape - bohužel, žádný vtip, ISBN sedí, je to i v katalogu NK.
Aspoň je vidět, že ISBN není žádný relevantní údaj a dá se pod to schovat kdejaká blbost, včetně pískajících hraček a příloh bulváru.
Aha, tak Macek no. Co čekat od člověka, kterého proslavily knihy jako Diagnóza: Ordinace nebo Fenomén Dáda. Nicméně tohle vypadalo spíš jako příloha novin...
Jsme databáze, ne snobský server jen pro "pravé" knihy. Pokud to ofic. vyšlo a je to kniha, má to tady co dělat i když je to po stránce přebalu a obsahové teda šílené. Já dnes přidal toto a taky to není fake. :-D :-D http://www.databazeknih.cz/knihy/luxus-na-taliri-varime-s-mirou-300842
Text příspěvku byl upraven 13.06.16 v 21:11
Tipovala bych, že se takové tituly prodávají. Podobně jako např. kuchařka s Tomem Břicháčem je hitem a v knižním žebříčku prodejů na čelních místech už mnoho týdnů.
Tyhle dvě kuchařky jsou podle tv seriálů ze Streamu a je to satirická parodie na levné a pak i snobské vaření.
Ano, v případě knížky jde skutečně jen o prachy, ale ty pořady jsou jinak skvělé. Mrkněte na to, než začnete soudit.
Jak můžu vložit knížku, když pod stejným ISBN už tady je jiná? Pod tímto číslem 978-83-248-3013-8 je v souborném katalogu 82 záznamů.
http://aleph.nkp.cz/F/QQQSS79MQYTX8SJKFRMY1495USBM2JS8LIH7QCT55MIPCITVSC-21347?func=find-b&find_code=ISN&x=0&y=0&request=978-83-248-3013-8&filter_code_1=WTP&filter_request_1=&filter_code_2=WLN&adjacent=N
Text příspěvku byl upraven 18.07.16 v 13:20
Knihy, které sice vyšly v zahraničí, ale jsou česky nebo slovensky, sem rozhodně patří.
Viz bod a) pravidel pro vkládání knih.
Švédsko v češtině sem patří.
Kam zmizlo vydavateľstvo "Veda"?
Dnes som ho pridal ako úplne nové, akoby nikdy nebolo
Ten kto odstránil toto vydavateľstvo a nahradil ho "Vydavateľstvom slovenskej akadémie vied", spravil veľkú chybu!
Toto vydavateľstvo sa píše v knihách s tkz. dlhým názvom ako "Veda, vydavateľstvo Slovenskej akadémie vied". Čiže to, čo tu ostalo je patvar ....
Takisto sa nepíše Smena, vydavateľstvo SÚV SZM, ale len Smena...
Takisto sa nepíše Pravda, vydavateľstvo ÚV KSS, ale len Pravda
Toto zrušenie názvu VEDA, bol obrovský fail .... !!
@Koka Nejsem nikdo a hlásím se k tomu, že se spoustou vložených, upravených a opravených dat mám toho hodně společného. V DK je taková hromada nedostatků a chyb, které se stále napravují. V tomto případě se obé sloučí pod jeden název a já osobně si myslím, že postačí Veda. A v podstatě nemám nic ani proti podobě názvu Veda, vydavateľstvo SAV.
Text příspěvku byl upraven 27.07.16 v 20:15
@ripo Problémy a chyby jsou od toho, aby se vyřešily/opravily. Tak se taky stane. Vše bude, jak má být. A jen dodávám, že je to pouze jedna chyba z nesčetných dalších, které se v nikdy nekončícím procesu podrobují opravám.
Hlavně se nenechte otrávit!
Upozorňuji na chybu na webu: http://www.databazeknih.cz/uzivatele/edysy-35343
Nějak nechápu. edysy je teda v blocku a je to chyba nebo co? Já si ten profil pamatuju jako trochu vyhraněný, občas mimo, ale jinak nějak nespamovala.
to LordSnape: Já nevím, já myslela, že ten profil zrušili už dávno, jinak by tu snad nebyla šebory... Jsem z toho zmatená, nemluvě o tom, že admin snad přeprogramovává i vyhledávání uživatelů.-/ Další změna:-/ viz šebory to taky pěkně rozbalila pod křišťálovou lupou...
To LordSnape: To by ses umapoval, furt někdo přibejvá, někdo se ruší, někdo se převtěluje... Buď rád, že nejsi, ještě by ses z toho zcvoknul...
To siena: Díky... Teď jsem zhrozená tím, jak málo jsou ochotni někteří vydavatelé sdílet info... To myslíte, že to takto vypadá i v tiráži?
Text příspěvku byl upraven 01.08.16 v 16:26
Marthas: našel jsem něco k těm žabím knihám co reklamuješ a doplnil. Opravdu lemplovsky vkládané informace.
To pobijecmuch: Však siena sem prskla taky nějaké odkazy, otázka je, zda to sdružení poskytuje v těch knihách víc info než na netu, co myslíš?
Vložit příspěvek