Postava hledá autora - pomozte jí!
To Hun: Jsme ve světě, kde se prolíná více světů a do jiného alterantivního světa se dá dostat metrem. Děj se odehrává převážně ve měste, které mají rádi zamilovaní, před nedávnem jim tam přestříhali jejich zámky (to je pouze k upřesnění města, kde se děj odehrává, toto se tam neděje.-)
Vyskytují se tam mluvící kočky s křídly, které rády čtou a jeden z moderních divů světa je ze zpívajícího dřeva.-)
Text příspěvku byl upraven 28.03.17 v 15:13
Ještě poradím, knihu jsem četla a neodstranila ji. Když budete mít autora a název knihy, zbytek snadno vygooglíte.-)
Text příspěvku byl upraven 28.03.17 v 17:58
Tak to už mi něco říká! Ale jsem v autě a na tlf mi nejdou zobrazit přečtené knihy :-/. Tak jestli bude někdo rychlejší, než se dostanu domů k pc, těším se na rozuzlení - přestanu se trápit :-).
Tak já to tedy rozseknu. Měla by to být baronka Isabel de Saint-Gil hledající Pierra Pevela (Magická paříž: Prokletí Černé královny).
To tatjana1737: To mne mrzí...
To Litocha: Potvrzuji správnost uvedené postavy i autora, je to "baronka" Isabel de Saint-Gil hledající Pierra Pevela.
Jak jsem řekla, zrzavé vlasy jsou i na obálce spolu s kočkou s křídly a celkově to připomíná Muchu a nemyslím si to jen já, ale i někteří další čtenáři.
Předávám tedy Litoše.-) Jsi na tahu..
Text příspěvku byl upraven 30.03.17 v 21:47
Tentokrát tady máme jinou rusovlasou postavu, která si chtěla vlasy obarvit a skončilo to katastrofou.
Teď nevím, jestli chápu otázku. Chtěla si vlasy nabarvit na černo, vypadala pak ale spíše jako vodník.
Je to ona - alespoň já si vybavuji, že ji barva zakoupená od podomního obchodníka obarvila vlasy místo slíbené černé na zeleno. Bamba je na tahu.
no ja len doplním, že aj farba toho baráčiku bola zelená, ladila s vlasmi.
Ostaňme pri farbách. Náš hrdina je dvojfarebný a má z toho dôvodu dôležitú úlohu.
Text příspěvku byl upraven 31.03.17 v 13:06
s tým inšpektorom nie si zle, náš hrdina má na starosti dôležitú riadiacu úlohu. Ale je to o niečo nižšia živočíšna trieda.
Text příspěvku byl upraven 31.03.17 v 13:17
Náš hrdina je dvojfarebný a má z toho dôvodu dôležitú úlohu. Je to o niečo nižšia živočíšna trieda. Kto neskáče, nie je Čech. Hop.-
Náš hrdina je dvojfarebný a má z toho dôvodu dôležitú úlohu. Je to o niečo nižšia živočíšna trieda. Kto neskáče, nie je Čech. Hop.Hop. Hrdina nelieta.
Náš hrdina je dvojfarebný a má z toho dôvodu dôležitú úlohu. Je to o niečo nižšia živočíšna trieda. Kto neskáče, nie je Čech. Hop.Hop. Hrdina nelieta.Hrdina je schopný držať sa ako voš kožucha.
Náš hrdina je dvojfarebný a má z toho dôvodu dôležitú úlohu. Je to o niečo nižšia živočíšna trieda. Kto neskáče, nie je Čech. Hop.Hop. Hrdina nelieta.Hrdina je schopný držať sa ako voš kožucha.A nie je to voš.
jak se do lesa volá: nějaká dvoubarevná skákající blecha, když to není veš ani létavec, nebo je to hoooodně přeneseně myšleno?
Já si nejsem jistej, jestli třeba maxipes Fík není dvoubarevnej... Jestli jo, tak hledá Rudolfa Čechuru.
A odkdy maxipes Fík nějak skáče? Tak aspoň nápovědě od bamba rozumím, že hledáme "skokana"....
Aha, tak to mi ušlo - já ho "vidím" tak nějak spíš ležícího a spícího, nebo neochotně se pohybujícího...nechám se překvapit
soukroma má pravdu je to blcha a teraz kde a v akom kožuchu ? Blcha je dvojfarebná - českého pôvodu.
Text příspěvku byl upraven 02.04.17 v 21:49
Vložit příspěvek