Postava hledá autora - pomozte jí!
Na rozdíl od soudružky kolegyně jsem proslula jako literární hrdinka, i když mé filmové ztvárnění existuje. Znát ho však mnozí nebudou.
Jsem děvčátko. Zahřívám se sirkami. A napsal mě Hans Christian. Ale jinak nemám, Maryloo, co dodat.
Další postava je také ještě děvčátko. Její sestra se kvůli ní dostala do toho všeho, o čem je kniha (vlastně série).
nečetla jsem, ale vynašla Nejlepší pro všechny (Petra Soukupová) - takže tápající babička je zřejmě Eva
První a jediná profesionálka svého druhu ve své milované zemi.
Jak zní celé její krásné jméno a jméno autorovo?
Autora hledá majitel dlouhosrstého kokršpaněla, který míval ve zvyku nosit páníčkovi jeho hůl.
Hmm, Woodvard mne tak inspiroval, že mi další Doylova postava nedala. Takže je to tak.
Vida, a mně se zase ihned asociovala jiná paní, úplně slyším její jméno, jak znělo v oscarovém filmu a další desítky let poté, až dodnes. Pravda, ve filmu spíš zaujal její "zajíček".
Její autor je zde uveden, byť kniha jako taková u nás přeložena zřejmě nebyla. Ale to jméno známe vážně všichni.
takže v podstatě hledáme jméno filmové postavy? pokud ta kniha nebyla přeložená, neměla by tu figurovat.
Už jsem se tu nad tím jednou pozastavovala, někde. Že ta kniha tu existuje (pro woodwardův klid) v maďarském vydání. A nagykorú - Absolvent, Mrs. Robinson, Charles Webb.
Vložit příspěvek