Postava hledá autora - pomozte jí!
Zdroj a autor správně, osoba nikoliv. Vantoch byl ten neblahý návštěvník.
únosci by si měli dobře rozmyslet koho unesou unesený ač věkem dítě se chová statečněji a zodpovědněji než leckterý dospělý muž.
mně to trochu připomnělo Westlakův Zpackaný únos, ale jmenovitě si nepamatuji uneseného, ale organizátora packala Dortmundera
Pozdě, ale přece; tak také něco snadného.
Autora hledá jistý mladý muž, který se vzteklým řevem vtrhl na večírek oděn pouze do ručníku kolem beder a málem se ztrapnil, když se snažil znázornit, jak dlouhé hady našel ve vaně.
Omlouvám se, úplně jsem zapomněla na nápovědu:
Ony hady (tuším, že byli tři) do vany umístil jeden z členů rodiny, aby se v příjemném chládku zotavili z úpalu.
Něco mi říká, že by to mohl Lawrence Durrell hledat svého přírodovědně zaměřeného brášku Geralda.
Hledaný nejdřív vypadal "jako blb" a nikdo by nevěřil, že se za něj vdá vzdělaná dívka z města, ale stalo se ... Byl jí pak oporou, nakonec však zdrojem velikého smutku.
Uznám odpověď a ještě doplním, že ta hledaná postava si zaslouží být "před nastoupenou jednokou" vyhlášena plným jménem: Josa Janda.
m.gray pokračuje
Autora hledají dva lázeňští šviháci, kterým se líbí dvě sestry, ty však dají přednost jiným nápadníkům.
Kompetentní, přísná, pěkně stavěná, se šťavnatou přezdívkou, major US Army.
To bude major Margaret Houlihanová, která hledá H. Richarda Hornbergera alias Richarda Hookera.
Vložit příspěvek