Postava hledá autora - pomozte jí!
Jednou to mohlo vypadat, že jsem se snad do psance zamilovala. Ale ve skutečnosti šlo hlavně o pomstu za to, že mne tento psanec na dlouhou dobu odloučil od manžela.
Psance tehdy zachránila jeho žena, která mu připomněla jeden zlozvyk.
Když jsem byla okradena o sadu šperků, bylo nejjednodušší to svést na psance a jeho rodinu. Situaci zachránil psancův syn, který přivedl pravého viníka.
Pro účely tohoto kola hry ano. :-)
Znáte mne nejen z knih (dokonce z jedné knižní série), ale i z TV.
podle poslední nápovědy to vypadá na Čtvrtka a patrně Rumcajsovy peripetie, ale postavu už nedodám, natolik ho neznám
Soukroma je blízko odhalení, ale opravdu by to chtělo tu postavu. Když ne jménem, tak alespoň titulem.
Je to ona. Budete schopna uvést i její jméno? (Pro doplnění, postava je uhádnuta a jejího autora našla už soukroma.)
Postava, která hledá autora, měla velkou radost, když dostala darem červenou šustivou spodničku.
ale nechtěla ji nikomu ani náhodou ukázat, nejméně tomu dárci: "Ale, pane Buttlere!"
Mammy, chůva Scarlett O'Hara, Margaret Mitchell
Služebnými duchy se to v naší i světové literatuře jen hemží. Ale tak výrazné postavy, které se dostaly nejen do titulů, ale i do širokého povědomí, jsou snad jen dvě, jedna domácí a jedna ostrovní.
Když jsme u těch služebných duchů, kterému se za jeho zvědavost dostalo odměny v podobě boule na čele (při poslouchání za dveřmi)?
Vzápětí mu, tedy vlastně jí, ale byla poskytnuta bezodkladná první pomoc , když jí kolemjdoucí lékař poradil zamáčknout dotyčnou bouli čistým nožem...
Já si taky myslím, že to znám (možná ne z knihy, ale z televize), ale zaboha si nemohu vzpomenout. Tak se pak můžeme bouchat do hlavy navzájem.
Vložit příspěvek