Postava hledá autora - pomozte jí!
osud a bouře mě a moji loď zavál na ostrov kde se schyluje k rozhodující bitvě o moc.
Na začátku jsem jen figurkou ve hře, která se pomalu ale jistě stává důležitým faktorem ve hře o moc a neprestižnější titul...
Kdepak moje postava je podle skutecne historické postavy a událostí.
Stal jsem se osobním přítelem
Sice jsem rozhozený pouze jenom jednou za měsíc, ale o to je moje běsnění krvavější. Kdo jsem a kdo je můj autor?
Nepomohla nápověda, že jsem muž a že mě něco jednou za měsíc pravidelně rozhodí a potom přijdou krvavá jatka? Hmm, vážně nikdo neví, co jsem za stvoření, které tohle řeší a jakého slavného autora hledám?
Tak já si to zjednoduším:
Když mě ponížíte na maturitním plese, můj spisovatel se pomstí tak, že vám budou oči lézt z důlků. Kdo jsem?
Tahle postava je prostě bedna, má také odpovídající příjmení - jako superpočítač.
Manžel hledané postavy prožil první velkou, bohužel nebo bohudík?, neopětovanou lásku ke slečně s handicapem. S hledanou postavou to potom sice nebyla láska na první pohled, ale kvůli tomu, co je přivedlo k sobě, by v současnosti byli oba určitě členy Databáze knih :-).
Významnou roli pro sblížení hledané postavy s jejím budoucím manželem byla výprava na korunovaci Leopolda II. českým králem.
že by to byla Paula Butteauová...v tom případě by hledala Aloise Jiráska
Text příspěvku byl upraven 30.07.24 v 21:39
Jste blízko, možná jsem to nenapsala jasně, takže s Paulou to byla ta první neopětovaná láska, ale s hledanou postavou to po návštěvě korunovace skončilo manželstvím. Hledaná postava korunovaci navštívila s babičkou, která jim zajistila nocleh u pražského bratrance.
Jiný majitel obchodu byl ženatý dvakrát. Jeho první žena zahynula při železničním neštěstí. S druhou ženou prožil šťastné manželství.
Vložit příspěvek