Deset nejhorších věcí u knih!!!
Mně osobně vadí když začnu číst druhý díl nebo 3,4.
Tak alespon pět kapitol je co bylo předtím.
Text příspěvku byl upraven 08.11.13 v 18:02
63. když si v tramvaji čtete a probere vás "konečná stanice vystupte prosím"
Teď honem schovat knihu, sundat brýle (s brýlemi na čtení se špatně vystupuje) a někdy, koukat na řidiče který kroutí hlavou.
64. Když se proberete ze čtení v DEPU = tam kde tramvaje a autobusy odpočívají! :D
65. když si čtete v autě a potom vám je blbě¨
66. když za knihu zaplatíte za knihu tolik korun a potom je to nejhorší kniha vašeho života...
67. když kniha končí větou no a nemělo to konec
68. když si chcete úplně v klidu číst a kolem je kravál no jo strášný
nu a kdo si čte rád na záchodě
Miluju čtení na záchodě! Jak se mi při zatlačení skoro rozostřují písmenka!
69 . když si chcete číst , a s Vaší polovičkou cvičí (přítulné ) hormony .
Text příspěvku byl upraven 18.11.13 v 09:04
beoeafle orisi dík za příspěvek
Mimochodem bych chtěl chtěl fakt všem že se do diskuze zapojili. pár názorů mě fakt bez velkýho přehánění rozchechtalolo. Třeba Vincka a romvel taky dělal fakt super důvody. Když jsem to založoval nevěřil že se někdo zapojí nu vida! kolik lídí se zapojilo děkuju.
Text příspěvku byl upraven 18.11.13 v 15:31
Ale abych nebásnil tak přidávám další důvody.
70. když kniha končí větou nu a já vlastně nevím jak to dopadlo zkuste si to domyslet
71. když nevíte kde jste končili
72. končí slovem happy end a vy nevíte jestli fakt dopadlo dobře
73. když má kniha příšerné obrázky tohle mi fakt někdy celou knihu pokazí
74. když je ve knize hodně jazykolamů
75. Když ani po poslední stránce nevíte, kdo byl vrahem a nechcete se upokojit tvrzením "ale o to v tom příběhu vlastně ani nešlo, že".
76. když kniha nemá žádné obrázky
To ale platilo jen v dětství, ke knize Robinzoni vesmíru jsem si je nakreslil sám.
Bohužel jsou nenávratně pryč.
vincku to je mí líto
já si vybarvuju komixs Garfield přece pořád nebudu číst bílé stránky s panáčkama
77. mít dnes vkladní knížku (po řádění guvernérů ČNB) samozřejmě v kč.
Text příspěvku byl upraven 19.11.13 v 17:43
aby se to tady zase trošku pohlo
78. když vás kniha nebaví
79. když vás kniha chytne a najednou skončí
osmou desítku dávám opět někomu jiného
80. Když knihu půjčíte a zapomenete komu (a ztratíte i lístek kam jste si to možná napsali) a už se vám nevrátí - a nedá se ani znovu sehnat v knihkupectví nebo v antikvariátě.
81. Když překladatel přeloží do češtiny celou knihu, ale už si nedá práci a starost přeložit její název, takže má kniha cizojazyčný (nejčastěji anglický) název.
elfos: Potvrzuji doplněk, a to není ani tak nejhorší, to je přímo tragééédie!!!
86. Když máte knihou, kterou chcete číst podložený "štos" knih, které jste přečetl. Pozoruji, že bych asi měl založit téma "Největší pitominy na dané téma" (týká se mých příspěvků).
Vložit příspěvek