Deset nejhorších věcí u knih!!!
87. když si na cesty vezmete knihu, kterou dočtete a do konce cestování vám zbývá ještě pár dnů (já už jsem se poučila a pořídila si čtečku).
88 Když Vám lékař oznámí , že můžete být propuštění z nemocnice . A celodenní čtení končí . ( vlastní zkušenost ) .
89. Když v knížkách jsou samé hrubé chyby a překlepy.
90. Nespisovný jazyk (např: kterej, malej...)
90. Když se vám rozpadne vazba oblíbené knížky
91. Když vám někdo nevrátí vaší oblíbenou knihu, kterou jste mu půjčily.
92. Když vám někdo knížku vrátí v příšerném stavu.
Text příspěvku byl upraven 27.11.13 v 09:57
Kayla -navzájem si půjčujeme jen s nejbližšími přáteli , kteří milují knihy a umí se k nim chovat .
Tyzikem založené téma dostává hroznýší rozměry :-) Takže at jsme blíže ku 100 :
93.Když místo záložky objevim kolečko salámu.
Dudu - něco podobného se mě stalo , když jsem chodil do KJM - Mahenova knihovna .
Orisi, jestli šlo o Gothaj, tak je možná viníkem ten samý čtenář- salámista :-)
Holt někdo používá knihy jako herbář...akorát místo květin a bylin tam suší salámy, no :)
Text příspěvku byl upraven 29.11.13 v 01:37
Když se čtenář u knihy směje tak, že vás to úplně rozhodí :-) 94. http://www.youtube.com/watch?v=KsgJC6brhgc
Text příspěvku byl upraven 29.11.13 v 16:34
Když je to nejnapínavější a skončí vám pauza v práci :( :)
Text příspěvku byl upraven 30.11.13 v 00:00
Dudu - ano Anglický humor mě vždy potěší . Od Mr. Bean ... Halo Halo..... Ať jedí koláče ..... Tenká modrá linie ..... Jistě pane ministře - premiére atd . V poslední době i ten velký třesk , je sice občas sexistický , kupodivu že Amíci umí udělat inteligentní humor který není záchodoví . Ale od některých z Vás si vysloužím určitě nesouhlas .
Text příspěvku byl upraven 30.11.13 v 11:04
to Orisi co myslíš co myslíš tím "sexistický"? Jinak souhlas anglický humor je i pro mě top.
Text příspěvku byl upraven 30.11.13 v 11:38
to Orisi : na pana Beana nedám dopustit,ale ted prim u mě hraje Big train. K Velkému třesku jsem se ještě nedostal, časem to napravim.
já chci už stovku
mimochodem Mr. pán je oblíbenec
94. když nevíte kde jste skončili
95. když si koupíte špinavou knihu
96. když ztratíte knihu z knihovny a potom to platíte
97. když máte tolik knih rozečtených a potom už z toho blouzníte můj případ
98. když nevíte o čem čtete
99. když se na konci knihy rozbrečíte
100. když kniha začíná vaším neoblíbeným slovem
juchů stovka!
102 . Při cestování , zapomenutá kontrola baterie na čtečce . Už si na to dávám pozor :D
Text příspěvku byl upraven 03.12.13 v 16:22
103. Když víte o nějaké dobré knize, kterou byste někomu chtěli dát jako dárek, ale nemáte komu, protože okolo vás nikdo nečte. :-)
Tak si taky přihodím, i když tedy nevím, jestli už to někdo nepsal. Nečetl jsem celou stovku...
Když jsou v popisce na přebalu knihy bláboly, svědčící o tom, že autor popisky knihu nečetl.
Když popiska knihy prozradí příliš mnoho..
106. Když zapomenete, že jste knihu četli :-) Stalo se mi nedávno...
Text příspěvku byl upraven 08.12.13 v 16:10
Když si chci knihu po mnoha letech přečíst znovu a nemohu si vzpomenout na název, ani jméno autora...Problém zcela současný. Pamatuji si děj knihy, ale nemohu ji nikde najít :(
Jarisko2: Tak alespoň sis pamatoval děj... Já jsem vzala do ruky knížku, natěšená, že jsem se k ní konečně dostala a někde až v půlce jsem si uvědomila, že ji vlastně znám :-) Člověk někdy žasne, jak dokáže šokovat sám sebe...
Vložit příspěvek