Jak číst knihy?
já čtu ve škole o přestávkách - někdy i v hodině :D a všude tam,kde je klid ;)
Doma v křesle, nejlépe, když jsem sama doma nebo už všichni spí. Taky v autobuse a v práci o pauze. A v posteli, akorát tam hrozí, že mi kniha spadne na obličej :)
Tak dřív jsem nevíc četla na cestě do práce ve vlaku a v tramvaji ( a při brečících nebo smějícch se knížkách to musel být na mne pohled). No a teď jezdím do práce na kole, tak to se nedá. No a doma mám nejvíc klidu ve vaně nebo na wc ...
já toho strašně moc přečetla ve škole pod lavicí, ale mělo to dva nechtěné následky. Za prvé jsem si pro vysvědčení chodila s nákupní taškou na všechny knihy, které mi byly během pololetí zabaveny, a za druhé jsem je pak musela dočítat o prázdninách. Jinak - teď už v pelechu.
na zahradě , kde ptáčci občas štěbetají, klasicky v posteli před spaním a když se fakt začtu tak je to až do rána, ...
Oblíbené místo taky wc, nikdo neruší, je tam klid :-)
Text příspěvku byl upraven 18.10.11 v 13:38
Budete se smát, ale poslední dobou toho dost přečtu za chůze. Venku už bývá v podvečer přítmí, takže leckdy si to rázuji s čelovkou. Další rozměr té scéně dodává fakt, že používám čtečku. Ta má bohužel nevýhodu za příliš mrazivých dní nebo deště :-) To se pojí se čtením v tramvaji a na zastávce. Dokonce ani při výšlapu do schodů čtečku neodkládám. Doplňuje to čtení v posteli a v houpací síti na balkoně (škoda, že už je tak chladno). Pak kuchyň, gauč a jakýkoli zašívací koutek, pokud jsem někde mimo domov. Vlastně bych asi marně hledal místo, kde si nečtu. Co se týká záchoda, už to moc nedělám, protože mi všude visí slovíčka a cizí znaky, takže při tlačení uvolněné místo zaplňuji novými znalostmi :-)
Taky čtu všude. doma vleže, vsedě,vstoje .V přírodě. Ve vlaku.Na peroně. Se Čtečkou dostalo nový rozměr vše. Takže chůze po jezdících schodech a čtení? Jasná páka.-)Písmenka mě mají ve své moci.
Já čtu nejradši doma nebo když jedu do školy tak v autobuse ale tam se číst moc nedá páč tam děcka furt řvou a furt se tam "hemží" jak mravenci.
A na čtení člověk potřebuje klid
No asi jak už to u knihomolů bývá zvykem všude kde je klid a menší počet lidí(2-3)ale uplně nejraději asi v posteli a a babičky v kuchyni kde jsou všemožé vůně.Hlavně né v MHD
V postely mi to nejde,sedím při čtení v křesle a knižku mám před sebou na bobku:-)
v posteli v noci a na WC ( pouze doma - má okno a - je tam dobře vidět )..pak v čekárnách všeho druhu a v dopravních prostředcích...
ale pouze knihy v listinné podobě...čtečkou elektronicky mě to vůbec nebaví - platí o beletrii...
No nejlepší je to v létě někde pod stromem třeba pod jabloní nebo pod ořechem. Pak také odpoledne u pracovního stolu s výhlem na živý plot našich sousedů.
Nejraději na jaře nebo v létě na zahradě v křesle, nohy nahoře a kafe po ruce, jinak pak v posteli zakutaná v peřině a na křesle s knihou na klíně.
Kniha leží na nočním stolku a čeká, až přijdu a vezmu si ji s sebou do postele. Podložím si hlavu polštářkem, knihu si dám na prsa a čtu. Nejraději čtu večer před spaním - to podle únavy vydržím číst tak od 5 do 30 minut, ale už se mi párkrát stalo, že přečtu jen půl stránky a chrrr ... Občas čtu taky před supermarketem, když čekám a čekám a čekám ... To mám knihu v autě na volantu.
tak já v posteli nebo v knihovně.Akorát doma se ozývá
ségra.zdravstvuj,paká,kto éto)učí se ruštinu)
mamka:vzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz(vysává)
n.táta.tuk,tuk(píše na Pc)
Nejčastěji doma sem tam po cestě do práce .... ale patřím mezi ty lidi ,kteří potřebují na čtení klid.
Nejčastěji v posteli.Ale jinak čtu kde se dá.Nosím velkou kabelku a v ní vždycky knížku a když to jde už čtu.
Nejvíc doma v posteli a nebo na chatě na houpačce :) Ale nejvíc jsem se začetla u moře na pláži. Ale to jsem pak byla spálená! :D
Myslím ohledně knih.jak často a kolik přečtete?Já čtu skoro každý den,každou chvíli a čtu i docela rychle.V knihovně vždu více půjčím než vrátím.Dnes jsem vrátila 4 knihy a půjčila si 13.xDChodím do knihovny skoro každý týden a to se tam musí 1x za měsíc.jak je to s vámi?
nezáleží na množství přečtených knih, ale co si člověk z nich odnáší. A taky jak dlouho si to pamatuje...kdysi jsem slyšel hezkou větu - Nepamatuje se? Tak jako kdyby nečetl...Ale tak důvody ke čtení jsou různé.
Občas člověk narazí na knihy, které pak ani nestojí za to si pamatovat.
Vložit příspěvek