Pár nápadů na vylepšení webu
DISKUZE » Nápady na vylepšení webu
R.E.M.: A dost často se zvrhnou v hádku dvou kohoutů na hnoji, kdy je potřeba dost listovat než se zjistí, kde to vlastně začalo:-)
Košatění a větvení mi nevadí. Vysazování paralelních keříčků, rostlinek, mnohdy rozsévání plevele už ale místy ano. Tedy alespoň v mých méně přátelských a sociálně laděných dnech :-))
Zpět k žánrům.
Jen dnes k 12,00 hod vloženo asi 30 knih a z toho u 20 je špatně uvedený žánr, nebo není uveden žádný. Je to pouhá statistika, která ale, asi moc nepotěší moderátory. Denně to opravovat, nebo schvalovat, klobouk dolů.
No, a pomohlo to :-)). Trpělivost (s neodbytností) přináší růže. I tl. Začátek a Konec.
No, aby se vámi ještě někdo neinspiroval.-) Mě třeba chybí blikající a monitor jako upozornění na zprávy a hlavně zvuky.-)
Rád bych, aby v případě totální pohoršení anebo porušení pravidel z monitoru vyjela ruka v bílé rukavičce a dala uživateli za uši.
To LordS.: Už se třesu... Co takhle, že by začala vibrovat myš.-) To by byl šok...
Text příspěvku byl upraven 14.02.16 v 22:52
Bojím se s tím Dan nic nenadělá, stížnost je třeba vznést na výrobce monitorů krutě zanedbávajících poptávku trhu
Nemohl by ze žánrů být vyhozen výraz Military a místo něho používat české slovo Vojenství (nauka o vojácích, armádách, válkách, zbraních, vojenské technice apod).
Když už jsme DK českých a slovenských vydání, proč nepoužívat i český výraz?
Pobijecmuch: souhlasím. Pokud máme výstižný český výraz, není důvod užívat cizích.
Děkuji za rychlou realizaci přejmenování žánru Military na Vojenství.
zdravím.
rád by som mal možnosť katalogizovať si tu aj knihy, ktoré nemajú ISBN (pritom ale oficiálne vyšli a často sa dajú aj kúpiť). keďže sa na tejto prudérnej databáze nedajú pridávať knihy, ktoré ISBN nemajú/nie je dohľadateľné (po r. 1989), nedala by sa do užívateľského profilu pridať kolónka napr. POZNÁMKY / DENNÍČEK, kde by som si mohol o dotyčných knihách viesť vlastnú evidenciu?
vďaka
Text příspěvku byl upraven 23.02.16 v 11:22
Avathar, a ty nemáš v PC excel?
Táto DK je všelijaká, to uznávam, ale žeby bola prudérna? To teda nie je. Alebo si niekto pletie významy slov.
koka. pardon, nechcel som sa tym slovom nikoho dotknut, len som mal v poslednych dnoch taky dojem. holt, ked nemozes vlozit knihu, ktoru si si kupila v normalnom knihkupectve, len preto, lebo nema ISBN, tak to trochu zamrzi.
myslel som to samozrejme nadnesene.
a excel nemam, mam iny program, ale aj keby som ho mal, islo mi len o to aby som mal vsetky zoznamy knih pokope na jednom webe. o nic ine. podobna kolonka na poznamky/dennicek je napr. aj na csfd. ak to mozne nie je, tak v poriadku. bola to len otazka.
Text příspěvku byl upraven 23.02.16 v 11:48
Napadlo mě třeba když je soutěž o knížku tak něž ta soutěž začne tak hlasovat o jakou knihu nebo lístky na film,....
A taky udělat nějakou soutěž o záložky, placky, pohledy, a plagáty z knižního vesmíru (protože jsou boží)
Vložit příspěvek