Pár nápadů na vylepšení webu
DISKUZE » Nápady na vylepšení webu
To sieno: To není třeba.-)
Raksa. A.: Dobře děláš, je to prospěšné zdraví jak té čuby tak tvoje.-) Až se ale zase vrátiš a uvidíš, kolik přibylo "přínosných" příspěvků, nezapomínej zhluboka dýchat.-)
Marthas, ale je...Neměla jsem to dělat a budu se snažit tomu pokušení odolat i příště...
Text příspěvku byl upraven 23.03.16 v 14:56
Koka má pravdu, že můj příspěvek pod Hrou o trůny byl krátký výňatek z tisku, který jsem přeložil. Nehodlám teď filosofovat o tom, že i knihu, kterou jsem nečetl, lze takto okomentovat; dal jsem ho tam mj. proto, že podobné komentáře, to jest výpisky z novin, se tu normálně vyskytují. Nevadí, představil mi přes sto uživatelů.
Jinak se tu dodržuje nepsané pravidlo, že výpisky do komentářů patří. A teď jdu taky venčit, ale sebe.
HTO: což ovšem nikterak nezmírňuje syrovou skutečnost, že dotyčný "napravovač" udeřil jako hrom do police. ;)
Text příspěvku byl upraven 23.03.16 v 15:27
Kní, vůbec se nevztekám. A samozřejmě vím, že nikoho nelze nutit, ale rozhodně to vypovídá o kultuře zúčastněných. Pokud jsem ve vláknu s určeným tématem a diskuze se naprosto odchýlí, není obvykle problém se aktuálně dohodnout se spoluvykecávači na přesunu.
Pokud pak do diskuze chodím jen občas a zajímají mě určitá témata, velmi ocením, když se jich vlákna přibližně drží. Nejsem úplně mimo, takže zdůrazňuji slovo PŘIBLIŽNĚ.
Návrh na přesouvání byl pak už jen spíš něco jako popíchnutí a taky trochu pokus, celkem mě zajímalo, jak na to ostatní budou reagovat, je pak vidět, komu o co jde. A tím se tak trochu bavím. Bonus pro mě.
však já to nemyslela na tebe! já to tvoje popíchnutí taky přivítala, měla jsem trochu nutkání udělat to taky :-)
to je tak, někdy je lepší místo řešení problému jen tak kecat, pro mnohé - ale já vím, že to mysleli dobře - jenže - ten pachatel, velmi pilně úřadující a nyní se i mstící (mně i HTO, zdá se) je stále nezvěstný - nemůžu ani napsat na útěku, když je neviditelný... a stále hrozí, no ale pár hravých nápadů už mám... :)
Nedá mi, abych se ještě jednou neozval. Tenhle diskuzní děs - běs vypovídá v podstatě víc o jednotlivých diskutujících, než o daném tématu a pokud tomu nezatne tipec admin, tak to asi tak hned neskončí. Svoji přítomnost v téhle diskuzi ukončím jednou velkou pravdou, jejíž platnost si nepochybně ne všichni zúčastnění budou ochotni připustit.
Vážení, když nejde o život, jde v podstatě o hovno.
a už je to tady zas - zatnout tipec ... - tak se řeší problém - krásně rázně jednoduše...
nightlybirde - v tom případě by nám mělo být skoro všechno jedno - tak je to správně?
moderátore, který mi neustále vyhazuješ moje komentáře (v noci dva další), odpoledne čekej vendetu
zároveň se omlouvám ostatním, nevinným, bohužel to odnesou taky
pochopil jsem správně, že se tu vyhrožuje teroristickým útokem? to už je moc.
Ale copak woodwarde? Snad bys nechtěl cenzurovat? Vždyť voláš po svobodě slova a znevažování pravidel, tak co se teď divíš?
jaká nadávka? to je konstatování skutečnosti. z čehos vyčetl, že bych chtěl cenzurovat? pamatuj si, nejdřív zapnout výstupní kontrolu, pak teprve psát. když se to dělá opačně lezou z přístroje nesmysly.
Pánové, pánové! My tady čelíme vážné hrozbě napadení, a vy - místo abyste formovali obranné šiky - se zatím hádáte a vzájemně obviňujete? Cožpak vás historické romány dostatečně nepoučily o tom, co se stane, když se takové hrozby podcení a místo toho, aby se hrozbám a jejich aktérům učinila přítrž, se potenciální obránci hádají o to, kdo více to nebezpečí přivodil ? Opravdu vám ani tváří v tvář teroristickému útoku pojem "obranná koalice" nic neříká?
A co provozovatel webu - nehodlá se už nějak k těm stupňujícím se nadávkám a výhrůžkám postavit čelem?
Hanko, tipuji za B) - nemá to cenu.
Tyhle výlevy tu už v minulosti byly, byla i tenkrát snaha o vysvětlení ... ale očividně marná. Některým lidem je těžko pomoci.
Hanka, ve svém věku a postavení se už mohu hlásit do boje jenom jako markytánka, a tedy potáhnu svoji káru až za sformovanými šiky obránců, kteří snad v duchu hesla, že nejlepší obrana je útok, učiní dostatečně tvrdý výpad. Nebo žeby to znali v té upravené, moderní verzi - že nejlepší obrana je útěk?
Odkaz k té předchozí vlně zloby za přesunutí komentářů ...
http://www.databazeknih.cz/diskuze/volna-diskuze-5/zlovolne-presouvani-komentaru-u-knih-do-diskuze-nekterym-z-adminu-1706/str-1
Hanko, beru tě do zápřahu a zatím, jako přípravný eLearning, ukládám:
http://www.databazeknih.cz/knihy/matka-kuraz-a-jeji-deti-27774
Zanechte těch poplašných zpráv. Prosíme, panice nepodléhejte!
(všimněte si, jak důležitá je interpunkce ve druhé větě tohoto upozornění)
Vložit příspěvek